Achtergrondmuziek bij uw (walking) diner, receptie, netwerk of Business evenement? Aan achtergrondmuziek mag u best hoge eisen stellen. Uw gasten komen uiteindelijk niet naar een concert. Hugo Franks is een zeer ervaren pianist / toetsenist / zanger en is gespecialiseerd in het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek. Hij serveert smaakvolle live muziek op het juiste volume, zonder de aandacht op zichzelf te vestigen. Live achtergrondmuziek geeft extra caché aan uw bijeenkomst. Hugo Franks verzorgt gepaste muzikale ondersteuning voor ieder evenement.

 

achtergrondmuziek, pianist, toetsenist, zanger, muzikant, hugo franks, rotterdam

Sfeermuziek, bescheiden op de achtergrond...

HUGO FRANKS verzorgd achtergrondmuziek waarbij u kunt praten, naar kunt luisteren maar ook een dansje kunt wagen. Live achtergrondmuziek zorgt voor een relaxte en prettige sfeer waarin u en uw gasten zich thuis zullen voelen. In alle bescheidenheid zal Hugo Franks zeker niet de aandacht op zich vestigen, maar zorgt hij juist voor de prettige muzikale ambiance.

Met een breed scala aan repertoire kan hij verschillende muziekstijlen brengen. Van een jazzy lounge stijl tot easy-listening en van jazz-standards tot golden-oldies uit de 60's en 70's. Achtergrondmuziek die beslist niet zal overheersen, het bescheiden volume staat een gesprek tussen u en uw gasten beslist niet in de weg.

Dit is mede te danken door de fenomenale kwaliteit van de RCF geluidsinstallatie. Het geluid van de compacte top-klasse installatie is zeer 'vriendelijk'. De zeer fraaie vormgeving zorgt ervoor dat de opstelling van de speakers in een chique omgeving er goed uitziet.


Feestelijk afsluiten? Een after-party indien u dit wenst...

Uiteraard is het geen enkel probleem om met een kleine 'after-party' af te sluiten. Ook dan is het een voordeel dat u heeft gekozen voor Hugo Franks, want hij kan muzikaal net zo 'aanwezig' zijn als u wenst. Wat is er leuker dan uw diner, receptie of zakelijk evenement feestelijk af te sluiten en uw gasten met het 'feel-good' gevoel naar huis gaan?

 

Kortom, wanneer muziek wel gewenst is, maar zeker niet de boventoon moet voeren (behalve wanneer u dat wenst) dan kiest u voor achtergrondmuziek met stijl en kwaliteit. Dan boekt u natuurlijk Hugo Franks.

 


MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.