ACHTERGRONDMUZIEK

Hugo Franks verzorgt prettig in het gehoor liggende live achtergrondmuziek. Van rustige bossanova's, pop ballads en soft-latin muziek tot swingende jazz-standards uit het 'American Songbook' repertoire. Heeft u een privé feest of zakelijke bijeenkomst, receptie of diner waarbij sfeervolle muziek gewenst is? Dan kan Hugo Franks voor u sfeervolle achtergrondmuziek verzorgen. Het geluidsvolume, de presentatie en het repertoire zal perfect passen bij de gelegenheid. De live achtergrondmuziek van Hugo Franks geeft extra caché aan ieder event.   

ACHTERGRONDMUZIEK OP HET JUISTE VOLUME

Hugo Franks verzorgd live achtergrondmuziek waarbij u kunt praten, naar kunt luisteren maar ook een dansje kunt wagen (indien u dit wenst). Live achtergrondmuziek zorgt voor een relaxte en prettige sfeer tijdens ieder event. In alle bescheidenheid zal Hugo Franks zeker niet de aandacht op zich vestigen, maar zorgt hij juist voor een prettige muzikale ambiance.

Met een breed scala aan repertoire kan hij verschillende muziekstijlen brengen. Van een jazzy lounge stijl tot easy-listening en van jazz-standards tot golden-oldies uit de 60's en 70's.

 

Achtergrondmuziek die beslist niet zal overheersen en prettig in het gehoor ligt. Bovendien zal het bescheiden volume een gesprek tussen u en uw gasten beslist niet in de weg staan. Dit is mede te danken door de fenomenale kwaliteit van zijn geluidsinstallatie van het merk RCF. Het geluid van deze compacte top-klasse installatie is zeer 'vriendelijk'. Door de vormgeving vallen de speakers vrijwel niet op, dus zeer geschikt voor een chique omgeving!

FEESTELIJKE AFTER-PARTY?

Uiteraard is het geen enkel probleem om met een kleine 'after-party' af te sluiten. Ook dan is het een voordeel dat u heeft gekozen voor Hugo Franks, want hij kan muzikaal net zo 'aanwezig' zijn als u wenst. Wat is er leuker dan uw diner, receptie of zakelijk evenement feestelijk af te sluiten en uw gasten met het 'feel-good' gevoel naar huis gaan?

Kortom, wanneer muziek wel gewenst is, maar zeker niet de boventoon moet voeren (behalve wanneer u dat wenst) dan kiest u voor achtergrondmuziek met stijl en kwaliteit. Dan boekt u natuurlijk Hugo Franks.

 

Tip: Tegen een zeer geringe meerprijs kunt u Hugo Franks boeken met zijn chique wit-hoogglans mini vleugel. Dit prachtige instrument geeft extra uitstraling aan uw party of event! Informeer naar de mogelijkheden.

achtergrondmuziek, sfeermuziek, hugo, franks, rotterdam

Voor een optreden op uw feest of evenement!ACHTERGRONDMUZIEK MET HUGO FRANKS

  • Live Muziek voor diners, walking dinners, recepties of diner dansants.
  • Sfeervolle achtergrondmuziek op het juiste volume.
  • Hugo Franks kan zorgen voor een "after-party", een feestelijke afsluiter.
  • Mini vleugel voor een chique uitstraling tegen zeer kleine meerprijs.
  • In de kerstperiode wordt het repertoire aangevuld met sfeervolle kerstsongs.

PRIJSINDICATIE

Te boeken vanaf  € 275,-* excl. BTW.

Standaard 2x 45 minuten.

- Uitbreiding met extra sets en aanvullend entertainment mogelijk.

-Gepaste kleding.

- Reiskosten tot 100 km inbegrepen.

 

Zorginstellingen en budgetgebonden zorginstanties ontvangen een aantrekkelijke korting.


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

T. +31 (0)6-284 716 13

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

hugo, franks, logo, zanger, toetsenist, pianist, entertainer