Achtergrondmuziek met pianist zanger Hugo Franks

Achtergrondmuziek bij uw (walking) diner, receptie, borrel, netwerk of Business evenement? Aan achtergrondmuziek mag u best hoge eisen stellen. Uw gasten komen uiteindelijk niet naar een concert. Hugo Franks is een zeer ervaren pianist / toetsenist / zanger en is gespecialiseerd in het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek. Hij serveert smaakvolle live muziek op het juiste volume, zonder de aandacht op zichzelf te vestigen. Live achtergrondmuziek geeft extra caché aan uw bijeenkomst. Hugo Franks verzorgt gepaste muzikale ondersteuning voor ieder evenement.

achtergrondmuziek, pianist, toetsenist, zanger, muzikant, hugo franks, rotterdam

Sfeermuziek, bescheiden op de achtergrond

HUGO FRANKS verzorgd live achtergrondmuziek waarbij u kunt praten, naar kunt luisteren maar ook een dansje kunt wagen. Live achtergrondmuziek zorgt voor een relaxte en prettige sfeer tijdens een borrel, receptie of diner. In alle bescheidenheid zal Hugo Franks zeker niet de aandacht op zich vestigen, maar zorgt hij juist voor een prettige muzikale ambiance.

 

Met een breed scala aan repertoire kan hij verschillende muziekstijlen brengen. Van een jazzy lounge stijl tot easy-listening en van jazz-standards tot golden-oldies uit de 60's en 70's. Achtergrondmuziek die beslist niet zal overheersen en prettig in het gehoor ligt. Bovendien zal het bescheiden volume een gesprek tussen u en uw gasten beslist niet in de weg staan.

 

Dit is mede te danken door de fenomenale kwaliteit van zijn geluidsinstallatie van het merk RCF. Het geluid van deze compacte top-klasse installatie is zeer 'vriendelijk'. Door de vormgeving vallen de speakers vrijwel niet op, dus zeer geschikt voor een chique omgeving!

Feestelijk afsluiten?

Uiteraard is het geen enkel probleem om met een kleine 'after-party' af te sluiten. Ook dan is het een voordeel dat u heeft gekozen voor Hugo Franks, want hij kan muzikaal net zo 'aanwezig' zijn als u wenst. Wat is er leuker dan uw diner, receptie of zakelijk evenement feestelijk af te sluiten en uw gasten met het 'feel-good' gevoel naar huis gaan?

 

Kortom, wanneer muziek wel gewenst is, maar zeker niet de boventoon moet voeren (behalve wanneer u dat wenst) dan kiest u voor achtergrondmuziek met stijl en kwaliteit. Dan boekt u natuurlijk Hugo Franks.

 

  • Live Muziek voor diners, walking dinners, recepties of diner dansants
  • Sfeervolle achtergrondmuziek op het juiste volume
  • Door aanpassingsvermogen en flexibiliteit kan Hugo Franks zorgen voor een "after-party", een feestelijke afsluiter
  • Prachtige wit hoogglans mini vleugel voor een chique uitstraling
  • Voor kerstdiners aangepast met sfeervolle kerstsongs

 

Voor extra uitstraling boekt u nu Hugo Franks met zijn

prachtige witte mini vleugel!


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.