ALLROUND ENTERTAINER - DE BESTE LIVEMUZIEK

LIVE muziek met Allround entertainer HUGO FRANKS. Muziek is emotie. Deze emotie wordt extra kracht bijgezet wanneer de muziek LIVE gespeeld wordt. Geen automatische playlist, geen computers, geen vaste 'setlijsten'. Maar de pure beleving van het moment. Alleen op deze manier kan je met muziek die emotie overbrengen: inspelend op het publiek op het juiste moment. Of u HUGO FRANKS boekt als zanger (waarbij hij gebruik maakt van exclusief voor hem geproduceerde orkestbanden) of in combinatie met zijn keyboards (OneManBand) of chique (mini) vleugel piano (piano-entertainer), Hugo zorgt als allround entertainer altijd voor de ultieme "live" beleving. Want wees eerlijk... Wat is er nou leuker dan een live muzikant op uw feest of evenement? Allround entertainer HUGO FRANKS is een veelgevraagde artiest in het nationale- en internationale evenementencircuit. Hij kan buigen over klinkende referenties en ruim 30 jaar ervaring. Tot binnenkort op uw feest of evenement...?

allround, entertainer, hugo franks

ZANGER

Met HUGO FRANKS boekt u een veelzijdige zanger voor uw feest of evenement. Stijlvol als "crooner" met fijne jazzy-songs in de tijdloze stijl van Sinatra, Dean Martin of Engelbert Humperdinck. Maar als het dak eraf moet voor een gezellig feestje, dan is dat geen enkel probleem, want Hugo zingt ook de grootste NL-talige feest-klassiekers. Te boeken als speciale gast of verrassings-act of avondvullend, de keus is aan u!

 

 KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

ONEMANBAND

HUGO FRANKS ONE-MAN-BAND met zijn fantastische keyboard(s) creëert Hugo een complete band. Het pure gevoel en de beleving van live-entertainment. Ideaal wanneer een complete coverband "te veel"  is en een DJ te statisch. Puur, veelzijdig en volledig LIVE! De beleving en impact van een live band gebracht door éénman! Live muziek met stijl en kwaliteit dát is waar HUGO FRANKS ONE MAN BAND voor staat! 

 

 KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

PIANO ENTERTAINER

PIANO-ENTERTAINER HUGO FRANKS hét stijlvolle concept voor uw exclusieve party! Van achter zijn chique wit-hoogglans mini vleugel entertaint HUGO FRANKS op een stijlvolle manier uw gasten. Ondersteund door een virtuele band en een breed repertoire van relaxte jazzy lounge muziek tot de aller lekkerste all-time party-hits.  Deze solo pianoshow is daarom de juiste keuze voor uw party of event. 

 
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE: