MUZIKANT, ARTIEST, ZANGER EN PIANO-ENTERTAINER

Muzikant, zanger en piano-entertainer HUGO FRANKS is uw artiest bij uitstek voor elk denkbaar evenement. Zijn 'One-Man-Show' is dé absolute live sensatie van dit moment. In de afgelopen jaren is Hugo Franks uitgegroeid tot één van de meest gevraagde (solo) allround entertainers in het (inter)nationale evenementen circuit. Als zanger of als pianist-zanger speelt en zingt hij met een veelzijdig repertoire zo'n kleine 180 keer per jaar op de meest uiteenlopende evenementen. Zijn optredens kenmerken zich door muzikaliteit, passie en enthousiasme. Of het nu gaat om relaxte achtergrondmuziek of om een bruisende party waarbij het dak eraf gaat, om 20 of 200 man publiek? Hugo Franks is een ras-artiest en zal zich altijd voor 200% inzetten.

LIVE ON STAGE

Door zijn veelzijdigheid en vakmanschap heeft Hugo Franks een groot-  en gevarieerd aantal opdrachtgevers: van voetbalclubs in de eerste- en eredivisie tot horecagelegenheden en verzorgt hij optredens van huiskamers tot gala's. Maar u komt hem ook tegen als pianobar entertainer in wijn- cocktailbars, casino's of aan boord van luxe cruiseschepen. Hugo Franks is een absolute aanrader voor de betere feesten en events. Niet alleen in Nederland heeft hij zijn naam stevig weten te vestigen, ook in Duitsland, België, Zwitserland, Spanje, Bonaire, Curaçao en de Canarische eilanden is Hugo een graag geziene muzikale gast.


WIST U DAT HUGO...

...zijn vader deel uit maakte van het legendarische trio 'The Three Jacquets' die met 't Autootje in 1963 een ware Nederlandse klassieker scoorde?

...in 1993 zijn eerste 'prof' contract tekende en daarmee de eerste 'vaste' muzikant op een riviercruiseschip was?

...in 1984 op de derde plaats eindigde van de Europese kampioenschappen op het electronisch orgel?

...per jaar: een kleine 53.000 km aflegd, er in totaal een slordige 25.000 kg aan apparatuur wordt gesjouwd en er onderweg zo'n beetje 400 kopjes koffie doorheen gaan?

...keer op keer de vraag krijgt: "Wat is uw 'normale' werk?" of "Wat doet u overdag?" Maar dat hij gewoon geen tijd heeft om er nog iets bij te doen... ;-)

...eerder muziek kon maken dan hij kon lopen?

...van oorsprong trompettist is en zijn militaire diensttijd doorbracht als 1e trompettist van het tamboerkorps Der Interdance? 

...telkens weer investeert in nieuwe uitdagingen, nieuw repertoire, nieuwe projecten om u een zo goed mogelijk product te leveren?

muzikant, artiest, zanger, piano, entertainer, hugo, franks, rotterdam

Voor een optreden op uw feest of evenement!


Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

T. +31 (0)6-284 716 13

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

hugo, franks, logo, zanger, toetsenist, pianist, entertainer