MUZIKANT, ARTIEST, ZANGER EN PIANO-ENTERTAINER

Hugo Franks; Rotterdammer, muzikant, zanger, pianist/toetsenist en entertainer in hart en nieren. Inmiddels staat hij al 30 jaar op het podium en is hij uitgegroeid tot één van de meest geboekte (solo) allround entertainers in het (inter)nationale evenementen circuit. Als zanger of als pianist-zanger verzorgt hij zo'n kleine 180 keer per jaar optredens op de meest uiteenlopende evenementen. Zo komt u hem tegen bij voetbalclubs in de eerste- en eredivisie, cocktail en wijnbars, businessclubs, horecagelegenheden maar ook aan boord van luxe cruiseschepen en in casino's.

Zijn optredens kenmerken zich door muzikaliteit, passie en enthousiasme. Of het nu gaat om relaxte achtergrondmuziek of om een bruisende party waarbij het dak eraf gaat, om 20 of 200 man publiek?? Hugo Franks is een ras-artiest en geeft zich altijd voor 200%!

WIST U DAT HUGO...

...zijn vader deel uit maakte van het legendarische trio 'The Three Jacquets' die met 't Autootje in 1963 een ware Nederlandse klassieker scoorde?

...in 1993 zijn eerste 'prof' contract tekende en daarmee de eerste 'vaste' muzikant op een riviercruiseschip was?

...in 1984 op de derde plaats eindigde van de Europese kampioenschappen op het electronisch orgel?

...per jaar: een kleine 53.000 km aflegd, er in totaal een slordige 25.000 kg aan apparatuur wordt gesjouwd en er onderweg zo'n beetje 400 kopjes koffie doorheen gaan?

...keer op keer de vraag krijgt: "Wat is uw 'normale' werk?" of "Wat doet u overdag?" Maar dat hij gewoon geen tijd heeft om er nog iets bij te doen... ;-)

...eerder muziek kon maken dan hij kon lopen?

...van oorsprong trompettist is en zijn militaire diensttijd doorbracht als 1e trompettist van het tamboerkorps Der Interdance? 

...telkens weer investeert in nieuwe uitdagingen, nieuw repertoire, nieuwe projecten om u een zo goed mogelijk product te leveren?

muzikant, artiest, zanger, piano, entertainer, hugo, franks, rotterdam


Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL