Bruiloft of huwelijksfeest? De beste bruiloftsmuziek

Boek nu muziek en live entertainment voor jullie bruiloft of huwelijksfeest. Denk hierbij aan mooie persoonlijke muziek tijdens de huwelijksvoltrekking, sfeermuziek tijdens het diner met vrienden en familie of voor de  muzikale kleuring tijdens de receptie.  Uiteraard verzorgt Hugo ook muziek voor een spetterende feestavond. Steeds meer bruidsparen kiezen weer voor livemuziek en vieren hun bruiloft graag weer op de 'traditionele' manier. Hugo Franks heeft jarenlange ervaring met het spelen van livemuziek op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten.

livemuziek, bruiloft, huwelijksfeest, trouwerij, hugo, franks, rotterdam, entertainer

Livemuziek voor jullie bruiloft

Wat is er nou leuker dan jullie bruiloft te laten omlijsten door livemuziek? Steeds meer bruidsparen kiezen er weer voor om hun bruiloft 'traditioneel' te vieren, dan is Hugo Franks een absolute aanrader! Hij brengt tijdloze muziek die zorgt voor een écht traditioneel bruiloftsfeest. Een lekker foxtrotje en 'golden-oldies' voor opa en oma, terwijl de vetste 'good-old' soul, disco en dance-classics zorgen voor een aha-erlebnis bij de 'oudere jongeren'. Kijk niet gek op wanneer er feestgangers uit hun dak gaan op 'foute' nummers of er stevig wordt meegezongen met de grootste Nederlandstalige hits uit heden en verleden. Kiezen jullie voor een sfeervol diner dan kan Hugo Franks dit eveneens perfect muzikaal invullen met de juiste achtergrondmuziek.

Afgestemd op jullie wensen

Hoe willen jullie je bruiloft vieren? Wanneer jullie kiezen voor een mooi diner of een receptie dan kan Hugo Franks zorgen voor sfeervolle muziek maar dan wat meer op de achtergrond. Hij is een allround entertainer en kan net zo aanwezig zijn als jullie wensen. Lekkere jazzy en loungemuziek die opgebouwd kan worden naar een feestelijke afsluiting of blijft het sfeervolle muziek op de achtergrond? Het is jullie feest en het is het vak van Hugo Franks om dit muzikaal in te vullen.

Bovendien zal hij ook de presentatie, kleding en volume geheel afstemmen op de sfeer en ambiance van jullie bruiloft. Dat maakt het hele plaatje compleet.

Met DJ voor het ultieme feest!

Jullie bruiloft moet een dag worden om nooit te vergeten, het feest en de muziek gaan daar een belangrijke rol inspelen. Willen jullie écht een totaal feestconcept? Dan is het mogelijk om een optreden van Hugo Franks aan te vullen met een DJ. Niet iemand die even 'gewoon een paar plaatjes komt draaien' maar die ook jullie gasten zal entertainen! 
Bovendien is er een heerlijke muzikale afwisseling met de live-act en staat jullie feest niet stil omdat de muziek altijd door gaat. Een non-stop party voor een onvergetelijk feest! 

Licht, professioneel geluid, benodigde apparatuur alles wordt tot in de puntjes geregeld. Daar hebben jullie geen omkijken meer naar.  En als je denkt dat dit onbetaalbaar is...? laat je dan verassen!   • Livemuziek voor jullie bruiloft, receptie, diner of feestavond.
  • Prachtige wit hoogglans mini vleugel voor een chique uitstraling tegen zeer kleine meerprijs.
  • Uit te breiden met DJ of aanvullend entertainment.
  • Professioneel geluid en licht is inbegrepen tot ca. 200 pers.
  • Zeer geschikt voor een 25, 50 of 60 jarig huwelijksjubileum.
hugo franks, logo

PRIJS INDICATIE:

Te boeken vanaf  € 275,-* excl. BTW.

Standaard 2x 45 minuten.

- Uitbreiding met extra sets en aanvullend entertainment mogelijk.

-Gepaste kleding.

- Reiskosten tot 100 km inbegrepen.

 

Zorginstellingen en budgetgebonden zorginstanties ontvangen een aantrekkelijke korting.


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

T. +31 (0)6-284 716 13

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL