BRUILOFT - de beste liveMUZIEK

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hebben jullie al nagedacht over de live muziek op jullie bruiloft? Op jullie mooiste dag zijn er tal van momenten waarbij live muziek sfeer en emotie kan brengen. Denk hierbij aan de ceremonie, tijdens het diner en natuurlijk jullie feestavond. Live muziek op jullie bruiloft is vrijwel onmisbaar. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun bruiloft weer 'traditioneel' te vieren met live muziek. Een DJ die plaatjes draait heeft een veel lagere entertainment waarde en dat is vaak een gemis. Wil je daarnaast ook echt tijdloze muziek op jullie bruiloftsfeest? Heerlijke achtergrondmuziek tijdens het diner? Of mooie songs tijdens de ceremonie? Kies dan voor de livemuziek van HUGO FRANKS op jullie bruiloft. Er zijn veel mogelijkheden om jullie bruiloft persoonlijk en onvergetelijk te maken. Uiteraard nemen wij graag de tijd om in een persoonlijk gesprek jullie wensen te bespreken.

live muziek, bruiloft, ceremoniemuziek, achtergrondmuziek, hugo franks

LIVE MUZIEK BRUILOFT DINER

Stijlvolle achtergrondmuziek tijdens het diner op jullie bruiloft zorgt voor een aangename en relaxte sfeer. Terwijl jullie genieten van jullie bruiloft diner serveert HUGO FRANKS van achter zijn hypermoderne digitale vleugel fijne jazzy-, lounge- en easy-listening muziek. Het prettige volume staat een goed gesprek niet in de weg en wanneer de muziek 'meer op de voorgrond moet zijn' dan is dit ook geen enkel probleem. Uiteraard geheel in overleg. Live muziek tijdens jullie diner op jullie bruiloft maakt jullie dag helemaal af.

live muziek, bruiloft, diner, hugo franks

CEREMONIEMUZIEK BRUILOFT

Live muziek tijdens de ceremonie geeft de ultieme persoonlijke touch aan jullie bruiloft. Er is tegenwoordig steeds meer ruimte om een eigen invulling te geven aan jullie trouwceremonie, zoals het laten begeleiden door live muziek. De momenten kiezen we vooraf in overleg. HUGO FRANKS beschikt over veel gevraagde songs voor deze gelegenheid. Muziek is emotie en die emotie brengt HUGO FRANKS graag over op het mooiste moment van jullie leven: jullie trouwceremonie.

live muziek, trouwreceptie, hugo franks

LIVE MUZIEK TROUWRECEPTIE

Geef jullie trouwreceptie een bijzondere invulling met live muziek. Uiteraard willen de gasten met jullie en elkaar kunnen praten. Bij een trouwreceptie zal de live muziek daarom passend op de achtergrond blijven. Door de live muziek creëer je een unieke sfeer tijdens de receptie en zullen jullie gasten extra genieten van dit moment. Tijdens het toastmoment of het aansnijden van de taart kiezen we vooraf, in overleg, passende muziek. Dat zijn die momenten die jullie trouwreceptie zo persoonlijk en uniek maken. 

live muziek, trouwreceptie, hugo franks

LIVE MUZIEK OP JULLIE BRUILOFTSFEEST

Wat is er nou leuker dan jullie bruiloft te laten omlijsten door tijdloze en sfeervolle livemuziek? Steeds vaker is er meer en meer behoefte aan 'ouderwetse gezelligheid' oftewel een traditioneel bruiloftsfeest. Een lekker foxtrotje en 'golden oldies' voor opa en oma, terwijl de vetste good-old soul, disco- en danceclassics zorgen voor een aha-erlebnis bij de 'oudere jongeren'. Kijk niet gek op wanneer er feestgangers uit hun dak gaan op 'foute' nummers (die ze normaal noooit mee zouden zingen) of wanneer er stevig wordt meegezongen met de grootste NL-talige hits uit heden en verleden.

Wil je echt allround muziek in alle stijlen beleven? Dan breiden we uit met een swingende en entertaining DJ... Dat wordt een feest om nooit te vergeten. Dit alles wordt onbetaalbaar? Dan gaan wij je verrassen. Vraag gerust om een messcherpe offerte!  

live muziek, DJ, bruiloft, trouwfeest, hugo franks

ALLES GOED GEREGELD

Voor het organiseren van jullie bruiloft valt er veel te regelen. Wat entertainment betreft kunnen wij alle zorgen uit handen nemen. Wij regelen alles tot in de puntjes. Wij werken samen met betrouwbare partners zoals Show en zo en DiscoRoyaal wanneer jullie feest 'wat groter' mag zijn dan alleen een pianist en zanger. Licht, professioneel geluid en alle benodigde apparatuur wordt door ons of door onze partners verzorgd en dit allemaal tegen messcherpe prijzen.

En het fijne is: jullie hebben te maken met 1 partij dus 1 aanspreekpunt. Wel zo snel en wel zo handig. Dan kunnen jullie je bezighouden met de rest van de organisatie!


STEL GERUST UW VRAAG!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.