BRUILOFT - de beste live bruiloftsmuziek

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voor jullie bruiloft moet er veel geregeld worden. Muziek tijdens de ceremonie, diner of feestavond hoort daar natuurlijk ook bij. Zijn jullie er al uit wat jullie wens is? Wordt het een DJ, een live coverband of een zanger? Er is steeds weer meer vraag naar 'traditionele' bruiloften, dus met live muziek. Plaatjes draaien als DJ heeft nou eenmaal een veel lagere entertainment waarde en dat is toch vaak een gemis. Hugo Franks heeft alles in huis om het entertainment volledig tot in de puntjes te verzorgen. Hij kan jullie all-in pakketten aanbieden waarbij je zelfs livemuziek met een DJ kunt combineren. Door alles zelf te verzorgen kunnen wij dit tegen een zeer scherpe prijs aanbieden! Alle reden dus om even verder te lezen!


LIVE MUZIEK ONMISBAAR OP IEDERE BRUILOFT

Wat is er nou leuker dan jullie bruiloft te laten omlijsten door livemuziek? Steeds meer bruidsparen kiezen er weer voor om hun bruiloft 'traditioneel' te vieren, dan is Hugo Franks een absolute aanrader! Hij brengt tijdloze muziek die zorgt voor een écht traditioneel bruiloftsfeest. Een lekker foxtrotje en 'golden-oldies' voor opa en oma, terwijl de vetste 'good-old' soul, disco en dance-classics zorgen voor een aha-erlebnis bij de 'oudere jongeren'. Kijk niet gek op wanneer er feestgangers uit hun dak gaan op 'foute' nummers of er stevig wordt meegezongen met de grootste Nederlandstalige hits uit heden en verleden. Kiezen jullie voor een sfeervol diner dan kan Hugo Franks dit eveneens perfect muzikaal invullen met de juiste achtergrondmuziek.

MUZIEK TIJDENS JULLIE BRUILOFTSDINER

Vaak wordt er tijdens het diner ook gekozen voor live muziek. Lekker jazzy en loungemuziek die opgebouwd kan worden naar een feestelijke afsluiter met de nodige dance-classics en NL-talige meezingers. Wellicht kiezen jullie voor een diner i.p.v. een feestavond of kiezen jullie voor live muziek tijdens het diner en een DJ voor de feestavond... Er is veel mogelijk. Bovendien kunt u alle entertainment bij ons regelen, zo hebben jullie één aanspreekpunt. Wel zo handig!

DJ ÉN LIVE MUZIEK

Dit is wellicht het ideale concept... Het ene moment staat Hugo achter zijn DJ booth om afwisselend enkele blokken (sets) live entertainment te brengen als zanger. Zo hebben jullie gegarandeerd voor elk wat wils tijdens jullie feest! De meest ideale invulling van jullie feestavond! Uiteraard is alles tot in de puntjes geregeld. Licht, professioneel geluid en alle benodigde apparatuur worden door ons verzorgd. En als je denkt dat dit onbetaalbaar is...? Neem dan zeker even contact op en maak jullie wensen kenbaar. Deze nemen wij mee in de messcherpe offerte!

bruiloft, bruiloftsmuziek, live muziek, hugo franks, rotterdam


INFORMATIE EN BOEKINGEN

Elk feest is uniek. De prijs hangt af van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u een messcherpe offerte? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we graag onze mogelijkheden, met uw wensen als uitgangspunt. Want daar houden wij graag rekening mee, het is tenslotte uw  feest! 


U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt een passend voorstel. Transparant en all-in. Zonder verrassingen achteraf. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis!

 

Liever persoonlijk contact? 
Neem dan contact met ons op via 010-786 49 20 

of met Show en zo (onze boekingspartner010-435 08 65


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL