Live muziek voor bruiloft de beste bruiloftsmuziek

Jullie gaan trouwen... Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bij een bruiloft is (live) muziek vaak een onmisbare factor. Of het nu gaat om de muziek tijdens de ceremonie, receptie of jullie feestavond. Vieren jullie je bruiloft wat meer ingetogen met een mooi diner of wordt het een spetterende feestavond? De live muziek van Hugo Franks past overal! Muziek is emotie, de juiste live muziek zegt meer dan 1000 woorden. Hugo Franks is een allround live entertainer met jarenlange ervaring met het spelen van livemuziek op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten.bruiloft, trouwerij, huwelijksfeest, live muziek, zanger, entertainment, hugo franks, rotterdam

Traditionele live muziek voor Bruiloft of Huwelijksfeest...

Wat is er nou leuker dan jullie bruiloft te laten omlijsten met toffe live muziek? Zeker wanneer jullie je bruiloft op traditionele wijze willen vieren met live muziek, dan is Hugo Franks een absolute aanrader! Met zijn prachtige witte mini grand-piano verzorgd hij avondvullend entertainment. Hij brengt tijdloze muziek die zorgt voor een écht traditioneel bruiloftsfeest. Een lekker foxtrotje en 'golden-oldies' voor opa en oma, terwijl de vetste 'good-old'  soul, disco en dance-classics zorgen voor een aha-erlebnis bij de 'oudere jongeren'. Kijk niet gek op wanneer er feestgangers uit hun dak gaan op 'foute' nummers of er stevig wordt meegezongen met de grootste Nederlandstalige hits uit heden en verleden. Hoe willen jullie je bruiloft vieren? Wanneer jullie kiezen voor een mooi diner of een receptie dan kan Hugo Franks zorgen voor sfeervolle muziek maar dan wat meer op de achtergrond. Hij is een allround entertainer en kan net zo aanwezig zijn als jullie wensen.
Natuurlijk is voor jullie bruiloft alles tot in de puntjes geregeld. Hugo Franks brengt zijn chique wit hoogglans mini vleugel, professioneel geluid, licht en overige apparatuur mee. Daar hebben jullie geen omkijken meer naar. Handig toch?

O ja, we zouden het bijna vergeten... dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs! 

Waarom Hugo Franks op jullie bruiloft...?

 • 25+ jaar ervaring in het nationale en internationale evenementencircuit
 • Aangepast in presentatie, repertoire en volume
 • Fulltime professional: 24/7 beschikbaar
 • State-Of-The-Art instrumenten, licht en geluidsapparatuur
 • Betaalbaar en veelzijdig top-entertainment

Repertoire...

 • Van 50's tot 80's, Golden Oldies en Evergreens
 • Jazz, Easy-Listenig, Pop-Classics, Rock 'n Roll, Country
 • Soul, Disco en de lekkerste Dance-Classics
 • Nederlandstalige hits, feestmuziek en meezingers van toen en nu
 • Jazzy en Laydback Music voor jullie bruiloft receptie of diner

Te boeken als...

 • Piano Sing-A-Long show met chique witte mini vleugel - vanaf 2x 45 minuten
 • Crooner in Vegas style 'Sings The Songs From Vegas' en American Songbook
 • Zanger met orkestband - vanaf 1x 45 minuten
 • Avondvullende 'One-Man'Band' - vanaf 2x 45 minuten
 • Ook in combinatie met aanvullend entertainment, gastartiest of DJ


Laat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!