Wat is een optie plaatsen?

Het is mogelijk om een vrijblijvende reservering te doen op een datum. Dit noemen wij een 'optie'. 

Wanneer u een optie plaatst, dan houden wij de gewenste datum voor u gereserveerd in onze agenda. Een optie is 14 dagen geldig vanaf de dag van uw aanvraag, daarna vervalt uw optie op die datum. 

 

Mocht er binnen de 14 dagen waarop uw optie geldig is een aanvraag voor 'uw' datum binnenkomen, nemen wij eerst contact met u op. U dient dan wel binnen 24 uur te beslissen of uw optie als definitieve boeking geplaatst kan worden.

Wij kunnen alleen een optie plaatsen wanneer wij uw contactgegevens hebben, zodat wij met u in contact kunnen komen in geval van een dergelijke situatie. Wanneer wij u niet kunnen bereiken, dan zijn wij helaas genoodzaakt om uw optie te laten vervallen. 

  • EEN OPTIE IS ALTIJD VRIJBLIJVEND
  • UW OPTIE IS 14 DAGEN GELDIG
  • ALTIJD DE EERSTE KEUS BIJ EEN ANDERE AANVRAAG
  • SNEL EN EENVOUDIG TE PLAATSEN

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.