OFFERTE AANVRAAG LIVE ENTERTAINMENT

Entertainment is maatwerk! Omdat ieder feest uniek is en een prijs altijd afhankelijk is van een aantal factoren (tijdstip, reisafstand, benodigde apparatuur etc.) is het vermelden van een 'vaste'  prijs vrijwel onmogelijk. Op onze website staan wel een aantal 'vanaf'  prijzen vermeld. Wenst u echter een gedetailleerdere prijs dan hebben wij enkele gegevens van u nodig. Vul daarom onderstaand formulier zo volledig mogelijk in dan kunnen wij u een passend voorstel doen. 

Natuurlijk kunt u voor persoonlijk contact ook met ons bellen om uw wensen en ideeën en onze mogelijkheden daarin te bespreken.

Wij zijn dagelijks vanaf 10:00 uur te bereiken op telefoonnummer 06-284 716 13 of neem contact op met ons boekingskantoor SHOW en zo (maandag t/m vrijdag 10:00 tot 18:00 uur) op telefoonnummer 010-435 08 65.

 

Uiteraard is uw aanvraag geheel vrijblijvend en worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. U ontvangt van ons géén reclame of spammail!
De door u verstrekte gegevens worden behandeld zoals aangegeven in onze privacyverklaring. 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL