Vraag nu een offerte aan voor een seniorenprogramma

Voor een optreden van Hugo Franks in een zorginstelling en budget gebonden (zorg)instanties kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Een optreden is vaak 'maatwerk' en zijn er een aantal factoren die een prijs bepalen. Denk hierbij aan duur van het optreden, reisafstand, benodigde apparatuur etc. Het is daarom vrijwel onmogelijk om prijzen te noemen op onze website. Wel staan er een aantal 'vanaf' prijzen ter indicatie vermeld. Wenst u echter een gedetailleerdere prijs dan hebben wij enkele gegevens van u nodig. Vul daarom onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een interessant aanbod kunnen doen. 

 

Natuurlijk kunt u voor persoonlijk contact ook met ons bellen om e.e.a. te bespreken.
Wij zijn dagelijks vanaf 10:00 uur te bereiken op telefoonnummer 06-284 716 13. Echter wanneer wij onderweg zijn, of mogelijk in een optreden staan, vragen wij u een bericht achter te laten.

 


Uiteraard is uw aanvraag geheel vrijblijvend en worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. U ontvangt van ons géén reclame of spammail!
De door u verstrekte gegevens worden behandeld zoals aangegeven in onze privacyverklaring. 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL