Diner met sfeervolle achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek tijdens een diner of diner-dansant verzorgt door pianist en zanger HUGO FRANKS, staat garant sfeervolle livemuziek die zeker niet de boventoon zal voeren. Met zijn witte mini vleugel brengt Hugo Franks een subtiele en ideale mix van tijdloze evergreens, lekkere easy-listening, jazz-standards en zwoele bossanova's. Zeer geschikt voor uw diner, walking dinner, receptie of diner-dansant.

diner, walking dinner, achtergrondmuziek, achtergrondmuziek diner, diner muziek

Sfeervolle live muziek voor een diner, walking dinner of diner dansant

Pianist, keyboardspeler en zanger HUGO FRANKS serveert smaakvolle live achtergrondmuziek. Een intieme muzikale omlijsting voor uw diner, walking dinner of receptie! Live muziek die naadloos past bij de sfeer en ambiance van uw gelegenheid. De live muziek van Hugo Franks geeft net dat beetje extra caché en zorgt voor een relaxte en informele sfeer tijdens uw party. Bij een walking dinner of een diner-dansant kunt u tussen de gangen door (indien gewenst) een dansje wagen. Hij heeft een schat aan ervaring en treed zeker niet op de voorgrond. Maar... wanneer de stemming erin gebracht moet worden, dan kan hij moeiteloos omschakelen voor een feestelijke finale ter afsluiting. Uiteraard geheel in overleg met u als opdrachtgever!

Het juiste volume is gegarandeerd

Uw gasten komen niet naar een concert... Het volume zal een gesprek zeker niet in de weg staan. Dit is te danken aan de compacte, high-end design geluidsinstallatie van het gerenommeerde merk RCF. Dankzij de vormgeving (smalle zuiltjes) valt de installatie vrijwel niet op. Door de zgn. line-array technologie wordt de muziek in de gehele ruimte optimaal waargenomen zonder overheersend te zijn.
Vele opdrachtgevers hebben verrast en positief gereageerd op de combinatie van het fijne geluid en het juiste volume! 

  • Live Muziek voor diners, walking dinners, recepties of diner dansants
  • Sfeervolle achtergrondmuziek op het juiste volume
  • Door aanpassingsvermogen en flexibiliteit kan Hugo Franks zorgen voor een "after-party", een feestelijke afsluiter
  • Prachtige wit hoogglans mini vleugel voor een chique uitstraling
  • Voor kerstdiners aangepast met sfeervolle kerstsongs

INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.