Diner of diner-dansant? Dineren met sfeervolle LIVE achtergrondmuziek

Breng uw diner op smaak met sfeervolle live muziek van Hugo Franks

Een chic diner aan mooi gedekte tafels? Een informele barbecue in de buitenlucht? Een walking-dinner of diner dansant? Hugo Franks serveert prettig in het gehoor liggende en sfeervolle livemuziek bij uw diner. Geheel in stijl en op het juiste volume zorgt hij (minder opvallend) voor een smakelijke muzikale omlijsting. Tijdens een diner of walking-dinner zorgt relaxte livemuziek nét voor dat beetje extra cachet en tilt daarmee uw culinaire ervaring naar het volgende niveau. Tussen de gangen door een dansje wagen? Of mag de muziek ter afsluiting van uw diner iets opzwepender zijn om feestelijk af te sluiten? Alles kan en is in overleg mogelijk!

 

Als vanzelfsprekend wordt er bij het verzorgen van live muziek tijdens een diner, diner dansant of walking-dinner naast repertoire en presentatie ook aandacht besteed aan het juiste geluidsvolume. Het volume zal een goed gesprek niet in de weg staan, want dit kan op vrijwel akoestisch niveau worden ingesteld. Het bewijs dat culinaire genieten en livemuziek hand in hand gaan! Ook tijdens uw diner mag sfeervolle livemuziek dus niet ontbreken.

Diner of diner-dansant? Perfecte LIVE achtergrondmuziek

Dineren en culinaire genieten met passende live muziek

Achtergrond- en sfeermuziek met Hugo Franks staat garant voor een sfeervolle invulling van uw diner of diner-dansant. De diversiteit van optredens in binnen- en buitenland brachten hem een riant scala aan klinkende referenties. Met trots mag hij optredens tijdens diners, walking-dinners en BBQ's voor o.a. KLM, Rotary- en Lions clubs, Koninklijke Luchtmacht, diverse gala- en charity diners, directie, spelers, staf en bestuur Feyenoord en vele particuliere diners in zijn bagage meedragen. Ook bij het prestigieuze Rood Witte mannen diner van Sparta en op de meest toonaangevende en exclusieve golfbaan van Nederland "The Dutch" heeft Hugo acte de présence mogen geven. 

Speciaal voor muziekverzorging tijdens diners wordt de muziek versterkt door een compacte en slanke 'zuil installatie' toereikend voor ca. 120 pers. Deze fantastische installatie is onopvallend, neemt minimale ruimte in beslag, kan binnen een paar minuten worden opgebouwd en ziet er door het strakke design stijlvol uit. Door geavanceerde technologie wordt de muziek overal in de ruimte gelijkmatig waargenomen. Zo blijven wij continu investeren om u een zo goed mogelijk product aan te bieden!