SFEERVOLLE DINER MUZIEK

Muziek tijdens een diner of diner-dansant verzorgt door Hugo Franks staat garant voor sfeervolle livemuziek. Muziek die zeker niet de boventoon zal voeren. Hij verzorgt tijdens het diner fijne achtergrondmuziek met prettig in het gehoor liggende melodieën. Een subtiele mix van tijdloze evergreens, lekkere easy-listening, jazz-standards en zwoele bossanova's. Heeft u een diner met familie, vrienden en kennissen, bij u thuis in een restaurant of bistro? Een business event, gala- of charity diner? Boek dan Hugo Franks. U bent gegarandeerd van topkwaliteit 'live-music' entertainment. 

LIVEMUZIEK OP DE ACHTERGROND

Laat uw smakelijke diner begeleiden door smaakvolle livemuziek van Hugo Franks.

Deze pianist, toetsenist en zanger serveert smaakvolle live muziek op het juiste volume. Live muziek die naadloos past bij de sfeer en ambiance van uw gelegenheid. De live dinermuziek van Hugo Franks geeft net dat beetje extra caché en zorgt voor een relaxte en informele sfeer. Bij een walking dinner of een diner-dansant kunt u tussen de gangen door (indien gewenst) een dansje wagen. Hij heeft een schat aan ervaring en treed zeker niet op de voorgrond. Maar... wanneer de stemming erin gebracht moet worden, dan kan hij moeiteloos omschakelen voor een feestelijke finale ter afsluiting. Alles uiteraard geheel in overleg met u als opdrachtgever.

HET JUISTE VOLUME IS GEGARANDEERD

Uw gasten komen niet naar een concert... Het volume zal een gesprek zeker niet in de weg staan. Dit is te danken aan de compacte, high-end design geluidsinstallatie van het gerenommeerde merk RCF. Dankzij de vormgeving (smalle zuiltjes) valt de installatie vrijwel niet op. Door de zgn. line-array technologie wordt de muziek in de gehele ruimte optimaal waargenomen zonder overheersend te zijn.
Vele opdrachtgevers hebben verrast en positief gereageerd op de combinatie van het fijne geluid en het juiste volume! 

 

Tip: Tegen een zeer geringe meerprijs kunt u Hugo Franks boeken met zijn chique wit-hoogglans mini vleugel. Dit prachtige instrument geeft extra uitstraling aan uw party of event! Informeer naar de mogelijkheden.

diner, muziek, achtergrondmuziek, hugo, franks, rotterdam


DINER MUZIEK MET HUGO FRANKS

  • Live Muziek voor diners, walking dinners, recepties of diner dansants.
  • Sfeervolle achtergrondmuziek op het juiste volume.
  • Hugo Franks kan zorgen voor een "after-party" als feestelijke afsluiter.
  • Mini vleugel voor een chique uitstraling tegen zeer kleine meerprijs.
  • In de kerstperiode wordt het repertoire aangevuld met sfeervolle kerstsongs.

PRIJSINDICATIE

Te boeken vanaf  € 275,-* excl. BTW.

- Standaard 2x 45 minuten.

- Uitbreiding met extra sets en aanvullend entertainment mogelijk.

-Gepaste kleding.

- Reiskosten tot 100 km inbegrepen.

 

Zorginstellingen en budgetgebonden zorginstanties ontvangen een aantrekkelijke korting.


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL