FAMILIEFFEEST OF FAMILIE REÜNIE - live muziek mag niet ontbreken

Familiefeest, familie reünie of een familiedag? Dan mag gezellige live muziek zeker niet ontbreken. Hugo Franks is de juiste keuze als het gaat om de muzikale omlijsting van uw familiedag. Iedereen heeft wel eens een goede reden om samen met familie en vrienden een feestje te vieren. Een verjaardag, familiereünie of een huwelijksjubileum, het zijn allemaal redenen om een familiefeest te vieren. Wilt u gezellig borrelen, een dansje wagen, meezingen? Het kan allemaal. Maar u kunt dankzij het juiste volume, altijd een praatje met elkaar maken. Daarmee is Hugo Franks dé ideale allround entertainer tijdens elk denkbaar familiefeest. 


Livemuziek voor een familiedag of familiefeest

Wat is er leuker dan uw familiefeest of familiedag te laten begeleiden door sfeervolle, gezellige en goede livemuziek? Als u uw familiefeest of familiedag gaat vieren zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige tijdloze muziek om iedereen een 'feel-good' gevoel te geven op deze speciale familiedag.

 

Dan boekt u natuurlijk allround entertainer Hugo Franks. Die als zanger (met orkestband) of als live piano-entertainer een tijdloos repertoire brengt met muziek uit de jaren 60/70/80, country, golden-oldies, rock 'n roll en evergreens. Maar ook de lekkerste swing en jazz-standards, zwoele bossanova's of de beste popsongs. En speciaal voor de oudere jongeren weer even terug in de tijd met de vetste soul,  disco- en dance-classics. Uiteraard ontbreekt ook het nodige Nederlandstalige feest- en meezing repertoire niet!

 

Hij heeft oog voor sfeer en publiek. Oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme één van de ingrediënten voor het slagen van uw feest. Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw familiedag dé Allround music entertainer bij uitstek is!

 

Tip: Tegen een zeer geringe meerprijs kunt u Hugo Franks boeken met zijn chique wit-hoogglans mini vleugel. Dit prachtige instrument geeft extra uitstraling aan uw party of event! Informeer naar de mogelijkheden.

familiefeest, familiereunie, live muziek, hugo Franks, Rotterdam