muzikant, allround entertainer, hugo franks

Muzikant en allround entertainer

Muzikant en Allround entertainer HUGO FRANKS: dé live-music sensatie van dit moment! In de afgelopen jaren is pianist, zanger Hugo Franks uitgegroeid tot één van de meest gevraagde allround entertainers op de meest uiteenlopende party's en evenementen in binnen- en buitenland. Hugo Franks is een muzikant die garant staat voor totaal entertainment in optima forma. Of het nu gaat om sfeervolle en relaxte achtergrondmuziek of een feest waarbij het dak eraf gaat.... Hugo Franks is een absolute aanrader voor de betere feesten en events! 

hugo franks, zanger, entertainer

HUGO FRANKS is uw artiest bij uitstek voor een gezellige avond of middag met betaalbaar top-entertainment. Als zanger of als pianist-zanger speelt en zingt hij met een ongekend veelzijdig repertoire op de meest uiteenlopende evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, recepties, diners, BBQ's en corporate- private- of VIP party's. Sfeervol op de achtergrond als muzikale kleuring van uw receptie of business-event of juist meer op de voorgrond voor een bruisende party. Ook voor uw feest of evenement verzorgt Hugo Franks de juiste muzikale invulling.  Zijn optredens staan garant voor het 'feest der herkenning'. Door zijn veelzijdigheid en vakmanschap heeft Hugo Franks een gevarieerd aantal opdrachtgevers: van voetbalclubs in de eredivisie en Jupiler-league tot horecagelegenheden en verzorgt hij optredens van huiskamers tot gala's. Maar u komt hem ook tegen in casino's of aan boord van luxe cruiseschepen. Niet alleen in Nederland heeft hij zijn naam stevig weten te vestigen. Ook in Duitsland, België, Curaçao, Bonaire en op de Canarische eilanden is Hugo Franks een graag geziene muzikale gast.

 

Uiteraard nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij voor professioneel geluid, licht en alle apparatuur die nodig is voor het optreden. Hij heeft oog voor sfeer en zijn publiek, oor voor geluidskwaliteit en volume. Want het aanpassen van het volume is als vanzelfsprekend! Bovendien... voor de prijs hoeft u het niet te laten. Hugo Franks staat voor betaalbaar totaal entertainment. Informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden om uw feest of evenement te voorzien van live-muziek met stijl en kwaliteit. Want zeg eens eerlijk: live muziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting voor uw feest? 

Zanger

zanger, entertainer, hugo franks, rotterdam

Als geroutineerde en professionele zanger kan HUGO FRANKS aan werkelijke iedere gelegenheid een bijdrage leveren. Van een kort gastoptreden tot een avondvullend programma. Met een ongekend veelzijdig repertoire weet hij als geen ander zijn publiek muzikaal te entertainen. Door de speciaal voor hem gemaakte orkestbanden, in hoge kwaliteit, staat zijn performance als een huis. Natuurlijk weet hij op een spontane manier in te spelen op zijn publiek. 

LEES MEER OVER ZANGER HUGO FRANKS

Piano & Keyboard Entertainer

pianist, zanger, keyboard, entertainer, hugo franks, rotterdam

Naast zijn zangkwaliteiten is Hugo Franks een gedreven musicus en  een ware  toetsenvirtuoos. Op zijn keyboards of zijn mini-grand piano begeleid hij zichzelf 100% live! Geen orkestbanden maar live muziek in zijn puurste vorm. Wanneer een volledige liveband 'te veel' is, maar u toch de beleving en energie wenst van 'echte' live muziek dan is Hugo Franks als piano & keyboard entertainer een absolute aanrader!

LEES MEER OVER TOETSENIST PIANIST HUGO FRANKS


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.