equipment

RCF, evox 8, hugo franks

 

 

 

 

 

RCF Evox-8 - FOH Audio systeem

Een veelvoorkomend en gehoord probleem bij live-muziek is het volume. Wat dat betreft weet Hugo Franks op ieder event zijn plaats: hij heeft liever dat een opdrachtgever aangeeft dat 'het gerust wat harder mag' dan dat hij het verzoek krijgt dat het 'nu echt zachter moet'. U kent het wel: artiesten of bands die aankomen met een vrachtwagen vol apparatuur en die een prachtige locatie vullen met grote (vaak lelijke) luidsprekers. Hugo werkt exclusief met het Evox-8 systeem van het gerenommeerde topmerk RCF. Dit systeem werkt volgens het line-array principe. Hierdoor is het mogelijk een groter bereik te creëren met minder vermogen. Bovendien is de spreiding van het geluid vele malen beter dan bij conventionele systemen. Het geluid wordt vrijwel overal in de zaal hetzelfde waargenomen. De compacte subwoofers zorgen voor het fundament: de lage (of bas) tonen, terwijl slechts 2 smalle 'zuiltjes' zorgen voor 'transparante en frisse' mid- en hoogtonen. Het geluid is zeer vriendelijk en het publiek vooraan wordt beslist niet 'weg geblazen'. Een ander bijkomend voordeel is de compacte en slanke vormgeving.  Geen grote, lelijke speakers meer in uw sfeervol aangeklede locatie!
Keer op keer krijgen wij complimenten over het goede geluid en voor het prettige volume.
Een fantastisch, warm geluid met een optimale verdeling in de ruimte zorgt ervoor dat u prima met elkaar kunt praten. Ideaal voor zakelijke events! Maar wanneer het feest erom vraagt kan ook 'het dak er af'! Maar altijd met een prettig, niet schreeuwerig geluid.

Vele opdrachtgevers hebben verrast en positief gereageerd op de combinatie van het fijne geluid en het juiste volume! 

Yamaha Genos De beste geluidskwaliteit ooit...

De Yamaha Genos zet een een nieuwe standaard in geluidskwaliteit op het gebied van digitale keyboards. Om zijn opdrachtgevers alleen het beste te kunnen bieden is Hugo Franks nu ook "on tour" met de Yamaha Genos. Niet alleen de fantastische klanken staan garant voor een optimale 'live' beleving, ook de hoogwaardige effect-processors aan boord van dit magistrale instrument zorgen ervoor dat u een complete live-band ervaart tijdens een optreden van Hugo Franks. Dankzij de Yamaha Genos heeft hij een compleet orkest tot zijn beschikking. Vrijwel alle muziekproducties en orkestbanden van veel bekende artiesten wordt voor 99% gemaakt met de Yamaha Genos. Daarom klinkt Hugo Franks als 'One-Man-Band' of als Sing-A-Long-Pianoshow zo indrukwekkend. Ervaar het zelf...


Wit hoogglans mini vleugel: dé exclusieve eye-catcher tijdens uw party!

Uw party verdient alleen het beste en goede muziek verdient een prachtige, exclusieve uitstraling! Hugo Franks is nu te boeken met een schitterende wit-hoogglans 'mini' vleugel van Dutchgrand, dé blikvanger op uw party of tijdens uw business-event. Daarmee is Hugo Franks Pianoshow een feit!
Door de exclusieve uitstraling past Hugo Franks Pianoshow perfect in casino's, grandcafé's, wijnbars, hotels, cruiseschepen of natuurlijk bij uw bruiloft, receptie of zelfs privé party thuis! 

Dankzij de compacte vormgeving is de vleugel vrijwel op iedere locatie te plaatsen. Deze exclusieve vleugel piano is een lust voor het oog op ieder feest of evenement. Uiteraard zorgt de geavanceerde electronica voor een complete live-band beleving.


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.