Keyboardspeler voor live muziek

Keyboardspeler Hugo Franks creëert met zijn fantastische keyboard(s) een complete band. Het pure gevoel en de beleving van live-entertainment. Ideaal wanneer een complete coverband "te veel" is en een DJ te statisch. Puur, veelzijdig en volledig LIVE! Met meer dan 30 jaar ervaring is hij een begrip en geniet hij grote bekendheid in het nationale- en internationale evenementencircuit. De diversiteit aan optredens in binnen- en buitenland, met het accent op exclusieve privé- en bedrijfsfeesten, hebben gezorgd voor een riant scala aan klinkende referenties.

Een optreden van keyboardspeler en zanger Hugo Franks wordt gekenmerkt door een weergaloze live-performance, uitstraling, passie en muzikale kwaliteit. Bescheiden op de achtergrond voor de muzikale kleuring van uw (business)event of juist op de voorgrond voor een bruisende party. Voor elke gelegenheid biedt Hugo een passend concept op maat. Zijn optredens zijn afwisselend, spontaan, hebben een hoog entertainment gehalte en spreken een breed publiek aan.

 

Zijn onuitputtelijke repertoire is herkenbaar en tijdloos en vooral geliefd bij 'de oudere jongeren'. De 'golden-oldies' en 'all-time vintage hits' zorgen keer op keer voor een aha-erlebnis en feel good gevoel bij zijn publiek.

Menig optreden start met een chique jazzy-touch en eindigt in het feest der herkenning.

De speciaal voor Hugo op maat gemaakte piano's en keyboards zijn voorzien van geavanceerde sampling-technologie en zorgen in combinatie met een voortreffelijk geluidsset voor een uitgebalanceerde, complete en hedendaagse sound. Als vanzelfsprekend op het juiste en gewenste volume.

 

Heeft u een vraag aan keyboardspeler Hugo Franks, wilt u Hugo boeken een optie plaatsen of een interview plannen?

Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Tot ziens op uw feest of evenement!

keyboardspeler, hugo franks


Keyboardspeler Hugo Franks

  • Keyboardspeler Hugo Franks (keyboards, vocals)
  • Te boeken vanaf 2x 45 minuten (2 uur)
  • Professioneel (eigen) geluid tot ca. 150 pers.
  • Eigen, moderne, keyboard set-up
  • Speelt op iedere party locatie in Nederland

Extra uit te breiden

  • Extra 3x of 4x 45 minuten (3 of 4 uur)
  • Extra geluid bij meer dan 150 pers. buitenevenementen
  • Aanvullende DJ tussen de live sets
  • Entertainment zoals een hilarische bingo, muziek- of pub quiz


Heeft u een vraag?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.