KEYBOARDSPELER VOOR FEEST OF EVENEMENT

Keyboardspeler en muzikant HUGO FRANKS is een gedreven musicus en een virtuoos op de toetsen. Bovendien is hij geen onverdienstelijk zanger. Met zijn magistrale keyboardspel en een prettig stemgeluid brengt hij een enorm scala aan repertoire in verschillende muzikale genres. Op zijn hypermoderne piano en keyboards begeleid hij zichzelf op smaakvolle wijze met originele, eigen en soms verrassende arrangementen. Geen tapes, geen computers... Zo blijft de passie, de beleving en de energie van een live performance gegarandeerd.

VIRTUOOS OP KEYBOARDS

Hugo Franks boekt u voor sfeervolle en tijdloze muziek voor ieder denkbaar feest of evenement. Een grote party of een feest bij u thuis? Wat uw feestelijke aangelegenheid ook is, Hugo Franks is een zeer ervaren keyboardspeler en zanger die op iedere party de juiste toon weet te treffen. Op de achtergrond voor een informele sfeer of juist op de voorgrond voor een bruisende party. De passie, beleving en energie van het échte 'live' gevoel is gegarandeerd omdat hij niet werkt met zogenaamde playbacks of vaste setlijsten.

VEELZIJDIGE LIVE-ENTERTAINER

Hij kan in elke situatie en op ieder moment inspelen op de ambiance van uw party of op reacties vanuit het publiek. Op jonge leeftijd werd Hugo Franks 3e bij de Europese (!) kampioenschappen op het 'electronisch orgel'. Nog altijd weet hij als gedreven keyboardspeler zijn publiek te betoveren met zijn imponerende spel. Zijn muzikale talent in combinatie met de nieuwste en modernste digitale instrumenten (o.a. Yamaha Genos) zorgen voor een fantastische live-muziek beleving. Keyboardspeler en zanger Hugo Franks; de veelzijdige live-entertainer die garant staat voor live muziek op niveau!

keyboardspeler, hugo, franks, rotterdam


KEYBOARDSPELER HUGO FRANKS

  • Te boeken vanaf 2x 45 minuten 
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 200 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)

EXTRA UIT TE BREIDEN MET

  • 3x of 4x 45 minuten
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's (achtergronddoek)
  • Piano entertainer incl. witte mini vleugel

IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL