Keyboardspeler Zanger boeken inhuren

keyboardspeler zanger boeken of inhuren

keyboardspeler en zanger boeken voor feest, evenement, bruiloft, horeca

Hugo Franks (zanger, keyboardspeler) is afkomstig uit Rotterdam. U kunt deze veelzijdige en ervaren keyboardspeler en zanger boeken of inhuren voor het verzorgen van livemuziek in heel Nederland. Bent u op zoek naar een enthousiaste zanger en keyboardspeler voor uw evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, receptie of gewoon voor een leuk feestje?

Hugo Franks is een ervaren entertainer die u als keyboardspeler en zanger kunt boeken voor iedere gelegenheid waarbij

tijdloze live-muziek gewenst is.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


keyboardspeler inhuren en boeken voor evenement

Maak uw feest, verjaardag, bruiloft of evenement compleet met een keyboardspeler. Met geavanceerde keyboards, snelle keyboardvingers en een prettige zangstem weet een allround keyboardspeler niet de juiste snaar, maar de juiste toets te raken tijdens uiteenlopende evenementen. Een veelzijdige keyboardspeler zorgt voor een relaxte en prettige sfeer bij elk denkbaar evenement. 

waarom een keyboardspeler boeken?

Wanneer een evenement of feest vraagt om live-muziek dan is een keyboardspeler vaak een goede optie. Er is slechts weinig ruimte nodig en het geluidsvolume kan makkelijk aangepast worden. Bovendien is een keyboardspeler vaak te boeken tegen een vriendelijke gage omdat het gaat om een solo-act. Natuurlijk beschikt een professionele keyboardspeler over de modernste keyboards zodat het klinkt alsof er een complete (cover)band op de bühne staat!

wat is een keyboardspeler?

Waarom noemt men een keyboardspeler geen pianist of toetsenist? Omdat een toetsenist een verzamelnaam is voor iemand die toetseninstrumenten bespeeld. Denk hierbij aan een piano, orgel, synthesizer etc. Een keyboardspeler is een muzikant die zich specifiek richt op het bespelen van keyboards. Instrumenten waarmee het mogelijk is, als solo performer, een volledige band te creëren. Vaak gebruiken keyboardsplers een combinatie van een keyboard en een (digitale) piano, op die manier ontstaat er een veelzijdige piano- entertainer of pianoshow.

Een keyboardspeler wordt soms ook keyboardist genoemd.

Keyboardspeler zanger Hugo Franks

heeft u een vraag?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?