Live achtergrondmuziek voor receptie, bruiloft, diner, borrel of evenement

Achtergrondmuziek met zanger keyboardspeler en piano-entertainer Hugo Franks...

Live achtergrondmuziek voor receptie, bruiloft, diner, borrel of (zakelijk) evenement. Of het nu gaat om een zakelijk evenement zoals een beurs, opening, productpresentatie of om een privé feest zoals een bruiloft, borrel of diner, Hugo Franks serveert smaakvolle en relaxte live muziek. Heerlijke easy-listening, bossanova's in lounge stijl en jazzy songs komen voorbij. Live muziek geeft extra cachet aan elke denkbare gelegenheid, het geeft een prettige ongedwongen sfeer waarbij uw gasten zich thuis zullen voelen. Het bescheiden volume, wat vrijwel op akoestisch niveau afgesteld kan worden, staat een gesprek dan ook beslist niet in de weg. 

 

Uiteraard... wanneer u een dansje wilt maken of de muziek als afsluiter wat opzwepender of feestelijker mag zijn, dan is dat uiteraard geen probleem. Maar altijd geheel in overleg of wens van de opdrachtgever.

Live achtergrondmuziek voor receptie, bruiloft, diner, borrel of evenement

Foto: Sandy Struijs - Theatershow "Ol de wee" De Wannebiezz

Specialist in het verzorgen van live achtergrondmuziek...

Live achtergrondmuziek van Hugo Franks staat garant voor een sfeervolle invulling van uw evenement. Zijn diversiteit van optredens in binnen- en buitenland brachten hem een riant scala aan klinkende referenties. Met gepaste trots mag hij dan ook opdrachten voor o.a. vele Rotary- en Lions clubs, gala- en charity-diners, exclusieve party's, hotels, resorts en cruiseschepen in zijn bagage meedragen. Ook bij prestigieuze evenementen zoals o.a. het Rood-Witte mannen en vrouwen diner van Sparta en op de meest toonaangevende golfbaan van Nederland The Dutch heeft  Hugo Franks acte-de-présence mogen geven. Daarmee kan gerust gezegd worden dat hij een absolute specialist is in het verzorgen van live achtergrondmuziek. 

Live achtergrondmuziek, lounge, easy listenig, diner, receptie

achtergrondmuziek met hugo franks

 

✔︎ NIEUWSTE INSTRUMENTEN EN APPARATUUR

✔︎ IJZERSTERK REPERTOIRE

✔︎ EERLIJKE SCHERPE ALL-IN PRIJZEN

✔︎ 24/7 BESCHIKBAAR

✔︎ TE BOEKEN IN HEEL NEDERLAND

✔︎ DIRECT 1 OP 1 CONTACT MET DE ARTIESTHeeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?