LIVE MUZIEK BOEKEN VOOR EEN FEEST OF EVENEMENT

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of zit er een feestje aan te komen? Wat is er dan leuker om gezellige live muziek te boeken voor uw feest of evenement? Als u uw feest gaat vieren zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats en decibellen uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige tijdloze livemuziek om iedereen een 'feel-good' gevoel te geven op uw feest. HUGO FRANKS heeft oog voor sfeer en publiek, oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme één van de ingrediënten voor het slagen van uw feest. Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat HUGO FRANKS ook voor uw feest of evenement dé muzikale LIVE entertainer bij uitstek is!

 

Met muzikant en entertainer HUGO FRANKS heeft u een aangename en spraakmakende muzikale aanvulling voor uw (bedrijfs)feest, evenement, verjaardag, bruiloft, festival, opening, braderie, jubileum, diner of andere gelegenheid. 

Neem bij interesse gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

live muziek, feest, evenement


HUGO FRANKS verzorgd live muziek o.a. voor:

ACHTERGRONDMUZIEK - BEDRIJFSFEEST - BEURZEN - BRUILOFT - BRUNCH - CONGRESSEN - DINER - FESTIVAL HUWELIJKSJUBILEUM  - JUBILARIS - FAMILIEFEEST - VERJAARDAG - BRADERIE - OPENING 

ZIJ GINGEN U REEDS VOOR: