Live muziek boeken voor een feest of evenement

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of zit er een feestje aan te komen? Wat is er dan leuker om gezellige live muziek¬†te boeken voor uw feest of evenement?¬†Als u uw feest gaat vieren zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats en decibellen uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige¬†tijdloze¬†livemuziek om iedereen een¬†'feel-good'¬†gevoel te geven op uw feest.¬†Hugo Franks heeft oog voor sfeer en publiek, oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme √©√©n van de ingredi√ęnten voor het slagen van uw feest. Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw feest of evenement d√© muzikale LIVE entertainer bij uitstek is!

 

Met Hugo Franks boekt u een aangename en spraakmakende muzikale aanvulling voor uw (bedrijfs)feest, evenement, verjaardag, bruiloft, festival, opening, braderie, jubileum, diner of andere gelegenheid.

live muziek, feest, evenement


Zij gingen u voor


HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer |¬†brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos¬†feel-good¬†repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor¬†‚Äėmuziek met stijl en kwaliteit‚Äô.