LIVEMUZIEK BOEKEN? BOEK ZANGER & ENTERTAINER HUGO FRANKS

Live muziek boeken? Laat uw feest of evenement professioneel en vakkundig begeleiden door Hugo Franks. U kunt Hugo Franks boeken als zanger of als pianist / zanger voor een (avondvullend) feest. Neem gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Ook kunt u informeren of de gewenste datum / tijdstip nog beschikbaar is in zijn agenda. Schroom niet om even te bellen, appen of ons te mailen met uw vragen, suggesties of wat dan ook.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de gratis LIVE CHAT onderaan in dit scherm. Wij staan graag voor u klaar!

SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

www.showenzo.nl
T.
+31 (0)10-435 08 65

E. stuur een e-mail

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

T. +31 (0)6-28 47 16 13
E. stuur een e-mail


BOEK HUGO FRANKS SNEL EN VOORDELIG VIA SHOW EN ZO

U boekt Hugo Franks snel en voordelig via ons boekingskantoor SHOW en zo. Er is geen prijsverschil tussen een directe boeking of een boeking via SHOW en zo.

U boekt Hugo Franks altijd voor een scherpe prijs! Wij hebben in SHOW en zo een betrouwbare en stabiele partner gevonden die tevens kan zorgen voor aanvullend entertainment indien u dit wenst. Of het nu gaat om een DJ, een bekende artiest of de aankleding van uw feest, podium, geluid, themafeest, theater- of dinnershow... (bijna) alles is mogelijk! Zo kunt u het volledige entertainment of de volledige organisatie van uw feest onderbrengen bij één bedrijf en één aanspreekpunt. Wel zo handig! SHOW en zo neemt de volledige zorg uit handen zodat u kunt genieten. Bij SHOW en zo werken uitsluitend vakmensen die alles weten op het gebied van organisatie, show en entertainment en hebben zelf hun sporen in deze branche ruim verdiend.


CONTACTFORMULIER ALGEMENE VRAAG

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. U ontvangt van ons géén reclame of spammail!
De door u verstrekte gegevens worden behandeld zoals aangegeven in onze privacyverklaring. 

Hugo Franks | Allround Piano & Vocal Entertainer is ook te vinden op www.entertainment-info.nl.
Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL