Live muziek entertainer voor feestmuziek en achtergrondmuziek

Live muziek met Hugo Franks allround entertainer voor sfeervol music-entertainment...

Live muziek entertainer voor feestmuziek en achtergrondmuziek

Zoekt u live muziek? Bescheiden achtergrondmuziek voor de muzikale kleuring van uw diner, borrel, receptie of feestmuziek op de voorgrond voor een bruisende party?  

Hugo Franks is een allround en veelzijdig ras-entertainer en toetsen virtuoos. Met ruim 30 jaar ervaring is hij een ware specialist in het verzorgen van live muziek.

Als zanger of als avondvullende toetsenist / pianist; er zijn meerdere mogelijkheden. Hij is géén solo-pianist maar een solo entertainer en zet met zijn geavanceerde piano en keyboards een complete band neer. Neem daarbij zijn warme en prettige stemgeluid, voeg hier een tijdloos feel-good repertoire aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks de juiste keuze is voor het live entertainment op uw feest of evenement.


LIVE ACHTERGRONDMUZIEK

Live achtergrondmuziek voor receptie, bruiloft, diner, borrel

Live achtergrondmuziek voor receptie, bruiloft, diner, borrel of (zakelijk) evenement. Ook hiervoor bent u bij Hugo Franks aan het juiste adres. Hij is een absolute specialist in het verzorgen van live achtergrondmuziek. Of het nu.... 

LIVE FEEST MUZIEK

feestmuziek en live muziek voor een feestje

U heeft besloten live muziek te nemen voor uw feestavond, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, bruiloftsfeest of evenement. Dat is een prima keuze! Wanneer u niet zit te wachten op een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog....


zanger keyboardspeler piano entertainer achtergrondmuziek feestmuziek

 

✔︎ LIVE MUZIEK VOOR IEDERE GELEGENHEID

✔︎ ACHTERGRONDMUZIEK

✔︎ FEESTMUZIEK

✔︎ OOK MET AANVULLENDE DJ

✔︎ TE BOEKEN IN HEEL NEDERLAND

✔︎ DIRECT 1 OP 1 CONTACT MET DE ARTIESTHeeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?