Feestmuziek voor verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar een feestje

Live feestmuziek met zanger, keyboardspeler en piano-entertainer Hugo Franks...

U heeft besloten live muziek te nemen voor uw feestavond, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, bruiloftsfeest of evenement. Dat is een prima keuze! Wanneer u niet zit te wachten op een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even de laatste dreunende beats uit de speakers staat te persen dan is Hugo Franks de live-act die u zoekt! Sfeervol en feestelijk natuurlijk met een ijzersterk en herkenbaar repertoire wat vooral bestaat uit 'goud van oud'. Tot op de dag van vandaag wordt er bij feestjes een evenementen nog altijd gevraagd om tijdloze hits. Dansen op de disco-krakers uit de 70's en 80's, lekker meezingen en feesten op de lekkerste Nederlandstalige hits van toen en nu... Af en toe een beetje blues en country en good-old rock 'n roll. Dat maakt uw feestje muzikaal tot een succes! 

Feestmuziek voor verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar een feestje

Foto: Sandy Struijs - Theatershow "Ol de wee" De Wannebiezz

Live muziek blijft de eerste keuze bij een feestje...

Nog altijd worden er veel feestjes gevierd waarbij live-muziek gewenst is. Wanneer de muziek live gespeeld en gezongen wordt is dit altijd sfeer verhogend. Maar nieuwe tijden vragen soms ook een andere aanpak... Om er op uw feest voor te zorgen dat de muziek keuze zeer veelzijdig is beschikt Hugo Franks over een geavanceerde DJ-controller voorzien van een omvangrijke en veelzijdige muziekbibliotheek. Zo kan een live set afgewisseld worden met een DJ set en is vrijwel elke muziekstijl voorhanden! Kortom, wij staan graag voor u klaar om uw feest onvergetelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen van gedachten te wisselen. Wij zijn graag van de partij!

feestmuziek, muziek, livemuziek

feestmuziek met hugo franks

 

✔︎ NIEUWSTE INSTRUMENTEN EN APPARATUUR

✔︎ IJZERSTERK REPERTOIRE

✔︎ EERLIJKE SCHERPE ALL-IN PRIJZEN

✔︎ 24/7 BESCHIKBAAR

✔︎ TE BOEKEN IN HEEL NEDERLAND

✔︎ DIRECT 1 OP 1 CONTACT MET DE ARTIESTheeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?