Live muziek voor elk feest of evenement. Allround keyboard- en piano entertainer Hugo Franks

HUGO FRANKS vocal, keyboard- & piano entertainer staat garant voor live muziek entertainment met stijl en kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring is hij een begrip en geniet hij grote bekendheid in het nationale- en internationale evenementencircuit. De diversiteit aan optredens in binnen- en buitenland, met het accent op exclusieve privé- en bedrijfsfeesten, hebben gezorgd voor een riant scala aan klinkende referenties.

Een optreden van Hugo Franks wordt gekenmerkt door een weergaloze live-performance, uitstraling, passie en muzikale kwaliteit. Bescheiden achtergrondmuziek voor de muzikale kleuring van uw (business)event, receptie, diner of juist op de voorgrond voor een bruisende party zoals een bruiloft, verjaardag of wat voor feest dan ook! 

 

Steeds vaker wordt Hugo Franks geboekt als support-act in theaters. Als muzikale warming-up voor aanvang van een concert of voorstelling, in de pauze in de foyer of voor een feestelijke after-party. 

Kortom; voor elke gelegenheid biedt Hugo een passend live entertainment concept op maat. Zijn optredens zijn afwisselend, spontaan, hebben een hoog entertainment gehalte en spreken een breed publiek aan.

 

Zoekt u tijdloze muziek...? Muziek met stijl en kwaliteit...? Muziek voor een echt 'ouderwets' feestje...? 

Neem gerust de tijd om de website te bekijken en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw party of evenement een aangename en gepaste muzikale keuze is.

Heeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op +31(0)6-28471613 of stel uw vraag via het contactformulier.

Hier kunt u een offerte, optie of boeking aanvragen.
 

Graag tot ziens op uw feest of evenement.
HUGO FRANKS ENTERTAINMENT