LIVE MUZIEK VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

HUGO FRANKS (zanger, pianist) is een door de wol geverfde muzikant en allround entertainer. Zijn naam staat garant voor muzikaal top-entertainment. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsfeest, diner-dansant, dansavond, feestavond, verjaardagsfeest of de muzikale omlijsting van een business-event. Door zijn veelzijdigheid is Hugo op elk evenement inzetbaar. Als vanzelfsprekend met de juiste presentatie en op een gepast volume, dat altijd in overleg gaat met u als opdrachtgever. Hij voelt precies aan hoe uw feest muzikaal ingevuld moet worden. Met een herkenbaar en tijdloos repertoire weet hij zijn publiek een topfeest te bezorgen vol muzikale hoogtepunten. Muziek die het ultieme 'feel-good' gevoel geeft en zorgt voor de aha-erlebnis bij de feestgangers!

Hugo Franks: veelzijdig, professioneel en betaalbaar! Niet voor niets is zijn slogan al meer dan 30 jaar: Live muziek met stijl en kwaliteit!

UW ENTERTAINER BIJ UITSTEK VOOR ELK FEEST

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of zit er een feestje aan te komen...? Wat is er dan leuker om hierbij gezellige live muziek te boeken? Als u uw feest gaat vieren zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige tijdloze muziek om iedereen een 'feel-good' gevoel te geven op uw feest. 

Dan boekt u natuurlijk allround entertainer Hugo Franks. Die een tijdloos repertoire brengt met muziek uit de jaren 60/70/80, country, golden-oldies, rock 'n roll en evergreens. Maar ook easy-listening met de lekkerste swing en jazz-standards, zwoele bossanova's en de beste popsongs. En speciaal voor de oudere jongeren weer even terug in de tijd met de vetste soul,  discokrakers en dance-classics. Uiteraard ontbreekt ook het nodige Nederlandstalige feest- en meezing repertoire niet!

Hij heeft oog voor sfeer en publiek, oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme één van de ingrediënten voor het slagen van uw feest. Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw feest of partij dé entertainer bij uitstek is!


WAAROM HUGO FRANKS...?

 • 30 jaar ervaring in het (inter)nationale evenementencircuit
 • Aangepast in presentatie, repertoire en volume
 • Fulltime professional: 24/7 beschikbaar
 • State-Of-The-Art instrumenten, licht en geluidsapparatuur
 • Betaalbaar en veelzijdig top-entertainment

REPERTOIRE...

 • Van 50's tot 80's, Golden Oldies en Evergreens
 • Jazz, Easy-Listenig, Pop-Classics, Rock 'n Roll, Country, Soul, Disco
 • Nederlandstalige hits, feestmuziek en meezingers van toen en nu
 • Jazzy en Laydback Music voor Gala's en VIP-party's
 • Sfeervol kerstprogramma met alle kerst-klassiekers
 • Speciale programma's voor senioren

TE BOEKEN ALS...

 • Zanger (met orkestband) - vanaf 1x 30/45 minuten
 • Crooner: Swinging, Jazzy, Classy... met "American Songbook" repertoire
 • One-Man-Band: keyboards en zang - vanaf 2x 45 minuten
 • Piano-Entertainer - Piano Sing-A-Long Show - vanaf 2x 45 minuten
 • Ook in combinatie met gastartiest(en) of een DJ 
feesten, partijen, live muziek, rotterdam, hugo franks


pianist, rotterdam, hugo, franks

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Elk feest is uniek. De prijs hangt af van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u een messcherpe offerte? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we graag onze mogelijkheden, met uw wensen als uitgangspunt. Want daar houden wij graag rekening mee, het is tenslotte uw  feest! 


U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt een passend voorstel. Transparant en all-in. Zonder verrassingen achteraf. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis!

Liever persoonlijk contact? 
Neem dan contact met ons op via 010-786 49 20 

of met Show en zo (onze boekingspartner010-435 08 65

 


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?