live muziek voor elke gelegenheid

heeft u iets te vieren of zit er een feestje aan te komen?

Live muziek voor elke gelegenheid HUGO FRANKS
Hugo_Franks_logo

live muziek voor uw feest of evenement

 Heeft u binnenkort iets te vieren? Of zit er een feestje aan te komen? Wat is er dan leuker om een live entertainer met gezellige live muziek te boeken voor uw feest of evenement? Als u uw feest gaat vieren zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats en decibellen uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige tijdloze livemuziek die uw gasten een 'feel-good' gevoel geven op uw feest of evenement.

Hugo Franks heeft oog voor sfeer en publiek, oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme één van de ingrediënten voor het muzikaal slagen van uw feest.

 Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw feest of evenement dé muzikale live entertainer bij uitstek is!

 

Live muziek met stijl en kwaliteit


Live muziek evenement of feest HUGO FRANKS

live muziek ook voor uw evenement

Van live muziek voor een bruisende party tot achtergrondmuziek voor een sfeervol diner of receptie…

en van de huiskamer tot het theater... Door zijn flexibiliteit, professionele aanpak en veelzijdigheid is

 Hugo Franks ruim inzetbaar. Hij is o.a. exclusief te boeken voor: Zakelijke- of privé feesten / Bruiloften / Verjaardagen / Productpresentaties / Open huis / Dealerdagen / Optredens van huiskamer tot theater / Diners / Brunch & High tea / Bedrijfsevenementen, Recepties / Opening / Winkelactiviteiten /  Jaarmarkten & braderieën / Congressen / Beurzen en noem maar op...