LIVE MUZIEK VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

Bent u op zoek naar LIVE muziek voor feesten en partijen? Heeft u binnenkort iets te vieren? HUGO FRANKS is een ervaren muzikant (keyboards, piano en zang). Al vele jaren staat zijn naam garant voor muzikaal top-entertainment in het feesten en partijen circuit. Hij brengt een breed en tijdloos repertoire. Van Sinatra naar de sixties en seventies, van vetste discokrakers tot swingende rock 'n roll en van country tot de lekkerste Nederlandstalige meezingers en feestknallers. Succes verzekerd op ieder feest of party! Door deze veelzijdigheid is HUGO FRANKS te boeken voor de meest uiteenlopende evenementen waarbij live muziek en entertainment gewenst is. HUGO FRANKS zorgt voor aangename en spraakmakende muzikale omlijsting van feesten en partijen. Menig optreden start met een chique Jazzy touch maar eindigt in het feest der herkenning. Niet voor niets is de populariteit van deze live entertainer in een recordtempo aan het toenemen. Een absolute aanrader wanneer u exclusiviteit, kwaliteit en klasse hoog in het vaandel heeft staan!

 

Dames en heren..., Ladies and Gentleman..., Mesdames et Messieurs..., meine Damen und Herren...
WELKOM BIJ HUGO FRANKS

feesten, partijen, live, muziek, zanger, keyboard, piano

ZANGER

Met HUGO FRANKS boekt u een veelzijdige zanger voor uw feest of evenement. Stijlvol als "crooner" met fijne jazzy-songs in de tijdloze stijl van Sinatra, Dean Martin of Engelbert Humperdinck. Maar als het dak eraf moet voor een gezellig feestje, dan is dat geen enkel probleem, want Hugo zingt ook de grootste NL-talige feest-klassiekers. Te boeken als speciale gast of verrassings-act of avondvullend, de keus is aan u!

 

 KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

 

ONEMANBAND

HUGO FRANKS ONE-MAN-BAND met zijn fantastische keyboard(s) creëert Hugo een complete band. Het pure gevoel en de beleving van live-entertainment. Ideaal wanneer een complete coverband "te veel"  is en een DJ te statisch. Puur, veelzijdig en volledig LIVE! De beleving en impact van een live band gebracht door één man! Live muziek met stijl en kwaliteit dát is waar HUGO FRANKS ONE MAN BAND voor staat! 

 

 KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

 

PIANO ENTERTAINER

PIANO-ENTERTAINER HUGO FRANKS Exclusief en stijlvol entertainment voor uw party! Van achter zijn chique wit-hoogglans mini vleugel entertaint HUGO FRANKS op een stijlvolle manier uw gasten. Ondersteund door een virtuele band en een breed repertoire van relaxte jazzy lounge muziek tot de aller lekkerste all-time party-hits.  Deze solo pianoshow is de juiste keuze voor betere party's en evenementen!

 
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

 
ZIJ GINGEN U VOOR: