MUZIEK OPTREDEN VOOR SENIOREN

Bent u op zoek naar een gezellig muziek optreden voor senioren? Speciaal voor deze doelgroep heeft muzikant, zanger en entertainer Hugo Franks een prachtig samengesteld programma. Hij brengt een goed verzorgde seniorenshow voor een gezellige muzikale middag/avond die het best kan worden omschreven als 'het feest der herkenning'. Met mooie luisterliedjes en de beste meezingers van toen en nu weet hij zijn publiek te raken. Zijn muziek roept altijd weer mooie, soms zelfs emotionele, herinneringen op bij zijn publiek. Niet voor niets is de seniorenshow van Hugo Franks één van de meest geboekte shows in de zorgsector in Nederland!

MUZIEK UIT DIE GOEIE OUWE TIJD

Tijdens dit optreden trakteert Hugo Franks zijn publiek vooral op herkenbare Hollandse Hits, evergreens en 'Golden-Oldies'. In dit programma passeren liedjes van André van Duin, Frans Bauer, Johnny Hoes, Harry Bannink, Jaap Valkhoff e.v.a. de revue. Maar ook de successen van o.a. Frank Sinatra, Engelbert Humperdinck, Dean Martin en natuurlijk Elvis Presley worden niet vergeten! Muziek die u niet iedere dag meer hoort maar die zeker niet vergeten is! Meezingen, een polonaise lopen of misschien zelfs een klein dansje wagen? Het kan allemaal! 

Door zijn flexibiliteit, ruime ervaring en gevoel voor entertainment kan Hugo moeiteloos inspelen op zijn publiek. Dat is zijn grote kracht!

DE PERFECTE ARTIEST VOOR EEN OPTREDEN

Hugo Franks beschikt over een professionele geluidsinstallatie. Geen grote en omvangrijke geluidsapparatuur, maar compact en kwalitatief zeer hoogwaardig en mooi klinkend in verhouding met de ruimte. Als vanzelfsprekend op het juiste volumeniveau. Bovendien is een optreden van Hugo Franks zeer betaalbaar, zo past een fijn moment ook nog eens binnen uw budget. Muziek voor senioren: niet iedereen kan dit juist invullen. Getuige de vele boekingen binnen de senioren- en zorgsector, haalt u met Hugo Franks de perfecte artiest in huis voor een gezellige middag of avond!

MEERDERE MUZIKALE MOGELIJKHEDEN

Hugo Franks biedt u een aantal mogelijkheden, maar denkt ook graag met u mee voor een programma geheel afgestemd op uw wensen. Onderstaande programma's zijn met veel aandacht samengesteld:

VIDEOIMPRESSIE UIT DE SHOW:

muziek, optreden, senioren, hugo, franks, rotterdam


WAT KUNT U VERWACHTEN?

 • 2 sets verdeeld binnen 1,5 a 2 uur
 • Korte pauze met achtergrondmuziek
 • Eigen professioneel geluid aangepast naar uw wens
 • Digitale promotie flyer

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

 • Maandag t/m donderdag middag en avond
 • Vrijdagmiddag (avond op aanvraag)
 • Overige dagen en feestdagen op aanvraag

GESCHIKT VOOR O.A.

 • Zorginstellingen, zorghotels, verpleeghuizen, woon- en zorgcentra
 • 55+ woongemeenschappen, seniorenflats
 • Ook voor (mini) huiskamer concerten, jubilaris, verjaardagen
 • Senioren verenigingen, sociëteiten, wijk- en buurtcentra
 • Seniorenreizen, dagtochten, boottochten
 • Zonnebloem, ANBO, KBO
 • Meezing programma of dansmiddag
 • Sfeervol kerstprogramma in de kerstperiode

IS DEZE INFORMATIE VOOR U INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL