Muziekoptredens voor senioren

Hugo Franks Is specialist in het verzorgen van muziekoptredens voor senioren en 55+. Speciaal voor deze doelgroep heeft hij een speciaal programma samengesteld met vooral liedjes 'uit de goede oude tijd'. Een goed verzorgd muziekprogramma voor ouderen en senioren en 55 plussers. Muzikant en zanger Hugo Franks verzorgt een muziekprogramma dat met gezellige meezingers en luisterliedjes garant staat voor het 'feest der herkenning'!


hugo franks, logo

muziekoptredens, senioren, ouderen, hugo franks

Het feest der herkenning...

Speciaal voor ouderen en senioren is er een prachtig programma samengesteld van 1,5 uur, inclusief een kwartiertje pauze, met herkenbare muziek van toen en nu. Een perfecte greep uit de Engels- en Nederlandstalige muziek wat garant staat voor het feest der herkenning! Lekker meezingen of een polonaise en misschien zelfs een dansje wagen... Het kan allemaal!

 

Beslist geen harde muziek! De muziekoptredens voor senioren zijn altijd op een prettig volume, zodat de muziek ook heerlijk is om naar te luisteren.
En als u dacht dat een senioren optreden alleen maar oudbollig is dan heeft u het mis! Door een leuke presentatie, een juiste mix van ouder- en nieuwer repertoire is een muziekoptreden van Hugo Franks geschikt vanaf 55+.   

Voor deze doelgroep hanteren wij een speciale prijs, zodat het budget geen beperking hoeft te zijn voor een gezellig muziekoptreden.

Verzorgt optredens voor...

Een muziekoptreden van Hugo Franks is o.a. geschikt voor:

verpleeg- en zorginstellingen, seniorenverenigingen, seniorenclubs, 55 plus flats en wooncomplexen, 55+ vakantiereizen, dagtochten, braderieën, seniorenmiddag, activiteitenmiddag, diners, thema diners etc. etc.  

 

Hier vindt u meer informatie over de seniorenshows van Hugo Franks


EXTRA VOORDEEL! Informeer nu naar het zeer voordelige en aantrekkelijke abonnement
Wij bieden u een zeer voordelig en aantrekkelijk abonnement aan gebaseerd op minimaal 3, of meer,  optredens per jaar*. Zo kunt u vooraf uw activiteiten plannen. Bijvoorbeeld een gezellige nieuwjaarsborrel in januari, een zonnige middag in het voorjaar, een BBQ in de zomer en een sfeervol optreden in het najaar. 

Uiteraard profiteert u van een EXTRA korting op de al messcherpe prijs! De programma's zijn uiteraard altijd verschillend.

* Deze optredens kunnen niet geboekt worden op feestdagen zoals pasen, pinksteren, kerst of oudejaarsavond. 


Laat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!