MUZIEK VOOR DE FEESTDAGEN

Muziek voor de feestdagen. Op feestdagen zoals kerst, koningsdag, pasen, pinksteren, oud- en nieuwjaarsdag mag live muziek niet ontbreken. Dit zijn vaak populaire dagen en deze worden dan ook al ruim vooraf geboekt, wees er dus snel bij! Of het nu gaat om een oud- of nieuwjaarsborrel, kerstbrunch of kerstdiner, nieuwjaarsreceptie of een gezellige paasbrunch op 1e of 2e paasdag... Hugo Franks verzorgt gezellige en sfeervolle live muziek tijdens deze dagen. Ook voor de feestdagen kunt u Hugo boeken als zanger, toetsenist/ zanger (One-Man-Band) of met zijn Pianoshow. 

KERSTDAGEN

Kerst is geen kerst zonder sfeervolle muziek. Hugo Franks heeft een uitgebreid repertoire met alle herkenbare kerst-klassiekers. Alle populaire kerstnummers waaronder I'm Dreaming Of A White Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas, It's beginning To Look A Lot Like Christmas, Happy X-mas, All I Want For Christmas maar ook Jingle Bells en Driving Home For Christmas passeren de revue. Uiteraard selecteert Hugo uit zijn overige repertoire ook sfeervolle songs die passen in de gezellige kerstperiode. Naast de (zakelijke) kerstborrels of kerstdiners verzorgt Hugo ook optredens op kerstmarkten of winkelactiviteiten zoals kerstshows.


KONINGSDAG

Koningsdag; de dag waarop heel Nederland eensgezind is en één groot feest viert. De straten en pleinen kleuren oranje en er is volop gezelligheid. Natuurlijk staat Koningsdag geheel in het teken van Nederlandstalige muziek. Gezellig dansen, feesten en meezingen op de grootste Nederlandstalige hits aller tijden! Zowel als zanger maar ook met zijn Pianoshow is Hugo op Koningsdag op verschillende locaties inzetbaar om er een geweldig feest van te maken! Heeft u al zin in een tof 'oranje feestje?'


PASEN, PINKSTEREN

Pasen en Pinksteren nemen in populariteit sterk toe. Er wordt steeds meer georganiseerd. Denk aan festivals, markten of braderieën. Natuurlijk is de brunch tijdens pasen heel populair. Organiseert u een evenement of festival, heeft u een brunch met familie of vrienden? Informeer dan naar de verschillende mogelijkheden om dit muzikaal in te laten vullen door Hugo Franks. 


JAARWISSELING, NIEUWJAARSRECEPTIE

Tijdens oud en nieuw, maar zeker ook tijdens oudejaars- of nieuwjaarsborrels is live muziek een onmisbare factor. Tijdens een nieuwjaarsreceptie zorgt live muziek voor een informele, ongedwongen en relaxte sfeer, een mooier begin van het nieuwe jaar bestaat er toch niet? Of het nu gaat om een zakelijke- of privé bijeenkomst, voor verenigingen of clubs een optreden van Hugo Franks geeft extra sfeer aan uw oud- of nieuwjaars bijeenkomst. 

feestdagen, live, muziek, zanger, pianist, hugo franks, rotterdam


BOEK BIJTIJDS LIVEMUZIEK VOOR DE FEESTDAGEN!

Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?