Zoekt u muziek voor een verjaardag? Een verjaardag mag gevierd worden dus gezellige live muziek tijdens een verjaardagsfeest mag niet ontbreken! Of u nu 55, 60 of 80 wordt, Sarah of Abraham... het zijn mijlpalen om een verjaardag wat groter te vieren. Wat is er nu leuker dan dit feestje te vieren met gezellige live muziek? Hugo Franks staat garant voor relaxte en bescheiden muziek op de achtergrond maar hij kan er ook een knallend feest van maken. 

hugo franks, logo
muziek voor verjaardag, verjaardag, live muziek, hugo franks, zanger, pianist, rotterdam

HUGO FRANKS is uw artiest bij uitstek wanneer u uw verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren. Of u nu uw verjaardag viert in een zaal, partycentrum op een partyschip of gewoon thuis in uw eigen huiskamer; Hugo Franks kan op iedere locatie een optreden verzorgen. Met 30 jaar ervaring is Hugo Franks gespecialiseerd in het verzorgen van live entertainment bij verjaardagen. Hij kan een optreden verzorgen als zanger met orkestband of geheel live als zanger / toetsenist. Of wat dacht u van een Sing-A-Long Pianoshow of een combinatie met DJ en verschillende live sets?

Live muziek voegt altijd iets extra's toe aan een feestelijke gebeurtenis, dus ook aan een verjaag. Een bijzondere verjaardagsfeest viert u maar 1 keer in uw leven, doe dat dan goed met een gezellig stukje live muziek. Of het nu gaat om 'ondersteunende' achtergrondmuziek of om een knallend feest. Uw gasten zullen verrast zijn en zelf beleeft u ook een onvergetelijke verjaardag. 

H U G O   F R A N K S  zanger & allround entertainer

  • 2x 45 minuten Hugo Franks 
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 150 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)
  • Reiskosten binnen Zuid Holland

Extra uit te breiden met:

  • 3x of 4x 45 minuten Hugo Franks (avondvullend) 
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 150 pers. of buitenevenementen

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.