Muziek voor een verjaardag of verjaardagsfeest

Bent u binnenkort jarig of zoekt u muziek voor een verjaardag? Een verjaardag mag gevierd worden dus gezellige live muziek tijdens een verjaardagsfeest mag niet ontbreken! Of u nu 55, 60 of 80 wordt, Sarah of Abraham... het zijn mijlpalen om een verjaardag wat groter te vieren. Wat is er nu leuker dan dit feestje te vieren met gezellige live muziek? Hugo Franks staat garant voor relaxte en bescheiden muziek op de achtergrond maar hij kan er ook een knallend feest van maken.  De keus is geheel aan u!


muziek voor verjaardag, verjaardag, live muziek, hugo franks, zanger, pianist, rotterdam

Jarig? Hugo Franks zorgt voor tijdloze live muziek

HUGO FRANKS is uw artiest bij uitstek wanneer u uw verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren. Of u nu uw verjaardag viert in een zaal, partycentrum op een partyschip of gewoon thuis in uw eigen huiskamer; Hugo Franks kan op iedere locatie een optreden verzorgen. Met 30 jaar ervaring is Hugo Franks gespecialiseerd in het verzorgen van live entertainment bij verjaardagen. Hij kan een optreden verzorgen als zanger met orkestband of geheel live als zanger / toetsenist. Of wat dacht u van een Sing-A-Long Pianoshow of een combinatie met DJ en verschillende live sets?

Live muziek voegt altijd iets extra's toe aan een feestelijke gebeurtenis, dus ook aan een verjaag. Een bijzondere verjaardagsfeest viert u maar 1 keer in uw leven, doe dat dan goed met een gezellig stukje live muziek. Of het nu gaat om 'ondersteunende' achtergrondmuziek of om een knallend feest. Uw gasten zullen verrast zijn en zelf beleeft u ook een onvergetelijke verjaardag. Laat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!