Muzikant live achtergrondmuziek boeken inhuren

Muzikant voor achtergrondmuziek boeken

sfeervolle achtergrondmuziek voor bruiloft, diner, receptie of zakelijk evenement

Bent u op zoek naar live achtergrondmuziek? Dan bent u bij Hugo Franks (zanger, toetsenist en piano-entertainer) aan het juiste adres! Dankzij meer dan 30 jaar ervaring, een ijzersterk en tijdloos repertoire en aanpassingsvermogen weet hij bij

elk evenement wat vraagt een sfeervolle achtergrond muziek, een unieke sfeer te creëren. Een live muzikant kan namelijk 

altijd inspelen op de sfeer van de aanwezigen, ook wanneer het gaat om achtergrondmuziek.

De kracht van live achtergrondmuziek is dan ook dat het, ondanks bescheiden en kleine aanwezigheid, veel invloed heeft 

op de aanwezige sfeer en ambiance van een evenement.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


achtergrondmuziek onopvallend aanwezig

Live achtergrondmuziek hoor je overal: in supermarkten, op het werk, tijdens het sporten, in winkels of bij evenementen. Deze muziek moet op de achtergrond blijven en niet de ruimte overstemmen. Wanneer achtergrondmuziek er niet is, wordt het vaak gemist, live achtergrondmuziek zorg voor een relaxte sfeer en interactie bij het publiek. De muziek in onopvallend aanwezig. Ook bij evenementen als een bruiloft, diner, zakelijk evenement of een feest komt achtergrondmuziek veel voor. 

live achtergrondmuziek bruiloft

Op zoek naar live achtergrond muziek voor een bruiloft? Dan zijn er meerdere momenten op de dag waar gevraagd wordt om achtergrondmuziek. Denk hierbij aan het moment van de taart aansnijden, maar ook tijdens de lunch of het diner tijdens een bruiloft is het hebben van live achtergrondmuziek een fijne toevoeging. Terwijl de gasten met jullie en met elkaar kunnen praten, bepaald de muziek op de achtergrond de relaxte sfeer.

live achtergrondmuziek bij een bedrijfsevenement

Ook bij bedrijfsevenementen is het mogelijk om Ive achtergrondmuziek te boeken. Live achtergrondmuziek zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens een zakelijke lunch, diner of borrel. Ook bij een netwerk evenement is live achtergrond muziek onmisbaar. Zaken doen en live muziek gaan perfect samen!

achtergrondmuziek bij andere evenementen

Naast bruiloften en bedrijfs- of zakelijke evenementen zijn er nog tal van andere evenementen of activiteiten waar achtergrondmuziek een prettige en sfeervolle toevoeging kan zijn. Denk hierbij aan recepties, workshops, beurzen, winkelactiviteiten, presentaties etc. etc. Afhankelijk van het soort evenement zal Hugo Franks als live muzikant inspelen op de sfeer.

achtergrondmuziek, live, achtergrond muziek, hugo franks

heeft u een vraag?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.