LIVE MUZIEK VOOR ELKE GELEGENHEID

hoe kunt u Hugo Franks boeken?

Als professionele artiest is Hugo Franks vaak te zien op vele soorten evenementen. Ieder feest vraagt om zijn eigen benadering en aanpak als het om muziek gaat. Alles hangt geheel af van uw wensen. Wilt u rustige en sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een receptie of diner? Of juist meer op de voorgrond voor een bruisende party? Of een combinatie van beide? Gaat het om een avondvullende act of om een optreden als gastartiest?
Bij de ene party past Hugo beter als keyboardspeler of 'onemanband' en bij een ander evenement weer als stijlvolle zanger, de keus is aan u! Samen met u komen we tot een concept wat het beste past bij uw evenement!


hugo franks, zanger

ZANGER ENTERTAINER HUGO FRANKS

Door een uitgebreid, tijdloos repertoire is zanger Hugo Franks een veelgevraagde artiest op uiteenlopende evenementen. Van festivals tot gala's en van privé feesten tot bedrijfs-events, Hugo is een graag gezien muzikale gast. Hij brengt jazzy songs in de geliefde Sinatra stijl tot de klassiekers uit de 60's en 70's en natuurlijk de nodige Nederlandstalige feest- en meezing-hits. Dát is allround entertainment...!

Te boeken vanaf 1x 30 minuten tot avondvullend.hugo franks, one-man-band

ONEMANBAND HUGO FRANKS

Dé ideale oplossing wanneer een complete band te veel en te groot is voor de locatie en uw budget. Hugo Franks OneManBand de belevenis en impact van een voltallige band, gespeeld door slechts één man...! Met een tijdloos feel-good repertoire is deze een-mans-band in staat een 'ouderwetse gezellige avond' te verzorgen. Muziek met stijl en kwaliteit...

Te boeken vanaf 2x 45 minuten tot avondvullend.hugo franks, pianist

PIANO-ENTERTAINER HUGO FRANKS

Van achter zijn chique wit-hoogglans mini vleugel entertaint Hugo Franks uw gasten. Of het nu gaat om een (gala)diner, conferentie of de betere bedrijfs- of privé party, kleine of grote evenementen... Piano-entertainer Hugo Franks brengt sfeervolle en tijdloze muziek die dankzij de prachtige, geavanceerde digitale vleugel, ook visueel tot de verbeelding spreekt.

Te boeken vanaf 2x 45 minuten tot avondvullend.IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL