MUZIKANT EN ENTERTAINER - live muziek met stijl en kwaliteit

Muziek is emotie, vooral wanneer deze muziek live vertolkt wordt. Hugo Franks uit Rotterdam is een muzikale duizendpoot die ook van uw feest of partij een ware happening maakt. U kunt het zo gek niet bedenken of Hugo sluit als zanger of als zanger / piano-entertainer naadloos aan op ieder evenement. Entertaining vanaf het podium, spelend in 'een hoekje', 20 of 200 man publiek,  uitbundig of juist ingetogen: niets is te gek voor deze veelzijdige muzikant en entertainer. Met een perfect verzorgd en modern instrumentarium, een geluidsinstallatie van top-kwaliteit is ook de techniek tot in de puntjes verzorgd. Als vanzelfsprekend speelt Hugo altijd op het juiste volume, passend bij het evenement en afgestemd op uw wensen. Live muziek met stijl en kwaliteit.
Hugo Franks: een muzikant en entertainer die zorgt voor een zorgeloos vrolijke noot en die van vele markten thuis is.


ACHTERGRONDMUZIEK

Rustige achtergrondmuziek voor diners, recepties, brunches etc.


MUZIEK VOOR BRUILOFTEN

Vele mogelijkheden voor de beste bruiloftsmuziek. Wordt het een DJ, een band of een solo artiest? Steeds vaker is er weer vraag naar 'traditionele' bruiloften. Wij bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren.


MUZIEK VOOR EEN FAMILIEFEEST

Gezellige muziek voor een familiefeest of een familie reünie. Muziek die ruimte laat om te praten, maar puur zorgt voor de extra kleuring en sfeer.


MUZIEK VOOR EEN VERJAARDAG

Muziek mag zeker niet ontbreken op een verjaardag. 50, 60 of 80 jaar? Een verjaardag mag gevierd worden en daarbij is live muziek onmisbaar!


MUZIEK VOOR DE FEESTDAGEN

Op bijzondere feestdagen is sfeervolle muziek onmisbaar. Vooral tijdens de kerstperiode is er veel vraag naar sfeervolle muziek.


MUZIEK VOOR EVENEMENTEN

Of het nu gaat om een business-event, beurs, opening, product presentatie of een gala, Hugo Franks verzorgt gepast live-entertainment. 

muzikant, entertainer, hugo franks, rotterdamIS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL