Nieuwjaarsborrel? Natuurlijk met gezellige live muziek

Natuurlijk begint u het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarsborrel. Wat is er dan leuker om hierbij gezellige en sfeervolle live muziek te boeken? Wenst u rustige sfeervolle achtergrondmuziek of juist een bruisende 'Happy New Year Party'? Live muziek van Hugo Franks met zijn chique wit hoogglans mini vleugel mag niet ontbreken op uw borrel! HAPPY NEW YEAR!!

Hugo Franks, nieuwjaarsreceptie, nieuwjaarsborrel, live muziek, piano, zang, keyboards, entertainer

De nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie is hét moment om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Wat is er dan leuker om bij een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel gezellige live muziek te boeken? Tijdens een sfeervolle nieuwjaarsborrel zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige tijdloze muziek om iedereen een 'feel-good' gevoel te geven om het nieuwe jaar in te luiden.

 

Dan boekt u natuurlijk allround entertainer Hugo Franks. Die als zanger (met orkestband) of als live piano-entertainer een tijdloos repertoire brengt met muziek uit de jaren 60/70/80, country, golden-oldies, rock 'n roll en evergreens. Maar ook de lekkerste swing en jazz-standards, zwoele bossanova's of de beste popsongs. En speciaal voor de oudere jongeren weer even terug in de tijd met de vetste soul,  disco- en dance-classics. Uiteraard ontbreekt ook het nodige Nederlandstalige feest- en meezing repertoire niet! 

 

Hij heeft oog voor sfeer en publiek. Oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme één van de ingrediënten voor het slagen van uw feest. Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie dé Allround music entertainer bij uitstek is!

 

Voor extra uitstraling boekt u nu Hugo Franks met zijn

prachtige witte mini vleugel!


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.