Nieuwjaarsborrel? Natuurlijk met gezellige live muziek

Natuurlijk begint u het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarsborrel. Wat is er dan leuker om hierbij gezellige en sfeervolle live muziek te boeken? Wenst u rustige sfeervolle achtergrondmuziek of juist een bruisende 'Happy New Year Party'? Live muziek van Hugo Franks met zijn chique wit hoogglans mini vleugel mag niet ontbreken op uw borrel! HAPPY NEW YEAR!!

Hugo Franks, nieuwjaarsreceptie, nieuwjaarsborrel, live muziek, piano, zang, keyboards, entertainer

De nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie is hét moment om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Wat is er dan leuker om bij een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel gezellige live muziek te boeken? Tijdens een sfeervolle nieuwjaarsborrel zit u natuurlijk niet te wachten op een artiest die een concert komt geven, een band die het dak eraf blaast of een DJ die nog is even flink de dreunende beats uit de speakers staat te persen... Nee, u verwacht gezellige tijdloze muziek om iedereen een 'feel-good' gevoel te geven om het nieuwe jaar in te luiden.

 

Dan boekt u natuurlijk allround entertainer Hugo Franks. Die als zanger (met orkestband) of als live piano-entertainer een tijdloos repertoire brengt met muziek uit de jaren 60/70/80, country, golden-oldies, rock 'n roll en evergreens. Maar ook de lekkerste swing en jazz-standards, zwoele bossanova's of de beste popsongs. En speciaal voor de oudere jongeren weer even terug in de tijd met de vetste soul,  disco- en dance-classics. Uiteraard ontbreekt ook het nodige Nederlandstalige feest- en meezing repertoire niet! 

Hij heeft oog voor sfeer en publiek. Oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Deze factoren zijn samen met zijn talent, passie en enthousiasme één van de ingrediënten voor het slagen van uw feest. Voeg hier zijn professionaliteit en flexibiliteit aan toe en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie dé Allround music entertainer bij uitstek is!

 

Voor extra uitstraling boekt u nu Hugo Franks met zijn

prachtige witte mini vleugel!
Laat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!