ONE-MAN-BAND HUGO FRANKS - solo muzikant voor verjaardag, bruiloft of ander feest

Live muziek voor uw feest, evenement of elke andere gelegenheid met Hugo Franks One-Man-Band. Een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Met zijn One-Man-Band is Hugo Franks inmiddels een begrip onder de entertainers en geniet hij een grote bekendheid in het (inter)nationale evenementen circuit. Hugo brengt een breed repertoire. Van Sinatra naar de sixties en seventies, van vetste disco krakers tot swingende rock 'n roll en van country tot de lekkerste Nederlandstalige hits van toen en nu. Door deze veelzijdigheid is Hugo Franks One-Man-Band te boeken voor de meest uiteenlopende evenementen waarbij live muziek en entertainment gewenst is. 

Menig optreden start met een chique Jazzy touch maar eindigt in het feest der herkenning. Niet voor niets is de populariteit van deze One-Man-Band in een recordtempo aan het toenemen. 
Dames en heren, Ladies and Gentleman, Mesdames et Messieurs, meine Damen und Herren: Welkom bij Hugo Franks One-Man-Band!

COMPLETE COVER-BAND

Wanneer een volledige band te groot of te aanwezig kan zijn, is Hugo Franks OneManBand dé ideale muzikale invulling voor uw feest of evenement. Bescheiden op de achtergrond voor de juiste muzikale sfeer of juist op de voorgrond voor een knallende party!  Hugo Franks OneManBand: de sound en impact van een complete band, gespeeld door één man!


UW EVENEMENT VRAAGT OM DE JUISTE LIVE MUZIEK

Hugo Franks OneManBand is verassend veelzijdig en daardoor geschikt voor elk denkbaar feest of evenement. Of het nu gaat om een feest, bruiloft, receptie, verjaardag, huwelijksfeest of een zakelijk of business-event zoals productpresentaties, beurzen of promotionele activiteiten: Hugo Franks OneManBand verzorgt de juiste muzikale omlijsting.


MEER DAN ALLEEN EEN ONE-MAN-BAND

Natuurlijk zorgt Hugo Franks OneManBand voor een fantastische muzikale invulling van uw party of evenement. Maar als het 'ietsjes meer mag zijn' kunt u ook 'upgraden' naar Hugo Franks Pianoshow of zorgen wij voor aanvullend entertainment, zoals bijvoorbeeld een DJ. Dan heeft u een avondvullend 'non-stop' programma waarbij muzikaal werkelijk alles mogelijk is!

onemanband, one, man, band, hugo, franks, rotterdam


MEER WETEN OVER HUGO FRANKS ONE-MAN-BAND?

Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL