onemanband, one, man, band, hugo, franks, rotterdam

ONEMANBAND HUGO FRANKS

solo muzikant voor bruiloft, verjaardag of ander feest

Live muziek met OneManBand Hugo Franks o.a. voor uw feest, bruiloft, verjaardag, evenement of elke andere gelegenheid. Deze veelzijdige one-man-band brengt een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Hugo Franks is inmiddels een begrip en geniet hij een grote bekendheid in het (inter)nationale evenementen circuit. Hugo Franks OneManBand brengt een breed en tijdloos repertoire. Van Sinatra naar de sixties en seventies, van vetste discokrakers tot swingende rock 'n roll en van country tot de lekkerste Nederlandstalige meezingers van toen en nu. Door deze veelzijdigheid is Hugo te boeken voor de meest uiteenlopende party's waarbij live muziek en entertainment gewenst is. Met One-Man-Band Hugo Franks heeft u een aangename en spraakmakende muzikale omlijsting van uw evenement. Menig optreden start met een chique Jazzy touch maar eindigt in het feest der herkenning. Niet voor niets is de populariteit van deze live entertainer in een recordtempo aan het toenemen. Een absolute aanrader wanneer u exclusiviteit, kwaliteit en klasse hoog in het vaandel heeft staan!

 

Dames en heren..., Ladies and Gentleman..., Mesdames et Messieurs..., meine Damen und Herren...: Welkom bij Hugo Franks!
COMPLETE COVER-BAND

Wanneer een volledige band te groot of te aanwezig kan zijn, is Hugo Franks OneManBand dé ideale muzikale invulling voor uw feest of evenement. Bescheiden op de achtergrond voor de juiste muzikale sfeer of juist op de voorgrond voor een knallende party!  Hugo Franks OneManBand: de sound en impact van een complete band, gespeeld door één man!

DE JUISTE LIVE-MUZIEK

Hugo Franks OneManBand is verassend veelzijdig en daardoor geschikt voor elk denkbaar feest of evenement. Of het nu gaat om een feest, bruiloft, receptie, verjaardag, huwelijksfeest of een zakelijk of business-event zoals productpresentaties, beurzen of promotionele activiteiten: Hugo Franks OneManBand verzorgt de juiste muzikale omlijsting.

MEER DAN EEN ONEMANBAND

Natuurlijk zorgt Hugo Franks OneManBand voor een fantastische muzikale invulling van uw party of evenement. Maar als het 'ietsjes meer mag zijn' kunt u ook 'upgraden' naar Hugo Franks Pianoshow of zorgen wij voor aanvullend entertainment, zoals bijvoorbeeld een DJ. Dan heeft u een avondvullend 'non-stop' programma waarbij muzikaal werkelijk alles mogelijk is!MEER WETEN OVER HUGO FRANKS ONE-MAN-BAND?

Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL