HUGO FRANKS | zanger | keyboard & piano entertainer | staat garant voor live muziek entertainment met stijl en kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring is hij een begrip en geniet hij grote bekendheid in het nationale- en internationale evenementencircuit. De diversiteit aan optredens in binnen- en buitenland, met het accent op exclusieve privé- en bedrijfsfeesten, hebben gezorgd voor een riant scala aan klinkende referenties.

Een optreden van zanger en muzikant Hugo Franks wordt gekenmerkt door een weergaloze live-performance, uitstraling, passie en muzikale kwaliteit. Bescheiden achtergrondmuziek voor de muzikale kleuring van uw (business)event, receptie, diner of juist op de voorgrond voor een bruisende party zoals een jubileum, bruiloft, verjaardag of wat voor feest dan ook! Voor elke gelegenheid biedt Hugo een passend live entertainment concept op maat. Zijn optredens zijn afwisselend, spontaan, hebben een hoog entertainment gehalte en spreken een breed publiek aan.

 

Het repertoire is tijdloos en vooral geliefd bij 'de oudere jongeren'. De 'all-time-vintage-hits' uit de jaren '60 en '70, vette discokrakers, pop-klassiekers en de mooiste ballads zorgen keer op keer voor een 'feel good' gevoel bij zijn publiek. Voeg hier een vleugje blues, rock 'n roll en country aan toe, mix dit met de lekkerste Nederlandstalige meezingers en feesthits van toen en nu en de 'Hugo Franks formule' is compleet. Menig optreden start met een chique jazzy-touch en eindigt in het feest der herkenning. Zijn geavanceerde custom made keyboards, piano's en synthesizers zorgen in combinatie met een voortreffelijk geluidsset voor een  uitgebalanceerde, complete en hedendaagse sound. 

Als vanzelfsprekend op het juiste en gewenste volume.


Zoekt u tijdloze muziek...? Muziek met stijl en kwaliteit...? Een echt 'ouderwets' feestje...? 

Neem gerust de tijd om de website te bekijken en u zult overtuigd zijn dat Hugo Franks ook voor uw party of evenement een aangename en gepaste muzikale keuze is.

 

Heeft u een vraag of wilt u Hugo Franks boeken een optie plaatsen of een interview plannen?

Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Graag tot ziens op uw feest of evenement.
HUGO FRANKS ENTERTAINMENT