Optredens in een verpleeghuis en zorginstellingen muziek in de zorg

Specialist in het verzorgen van betaalbare optredens voor zorg en welzijn...

Een muzikaal optreden speciaal voor ouderen die verblijven in een verpleeghuis of zorginstelling. Bent u als activiteiten- of welzijnsmedewerker werkzaam in een verpleeghuis of zorginstelling en zoekt u een artiest voor een gezellig en vooral betaalbaar optreden? Dan bent u op het juiste adres! Zanger Hugo Franks heeft een schat aan ervaring in het verzorgen van optredens binnen de zorg, verpleeghuizen en zorginstellingen. 
Zijn ervaring, enthousiasme, passie en niet te vergeten respect voor zijn publiek, zorgen telkens weer voor hartverwarmende reacties en blije gezichten bij de bewoners, familie en medewerkers binnen de zorg. 

 

Uiteraard wordt het repertoire van het programma afgestemd op de doelgroep en daarmee is dit optreden dan ook breed inzetbaar o.a. voor bewoners binnen de PG, somatiek of revalidatie. 

 

Hugo Franks is te boeken in heel Nederland, dus ook voor een verpleeghuis of zorginstelling in uw regio!

Optredens in een verpleeghuis en zorginstellingen muziek in de zorg

Een geheel op maat afgestemd optreden in de zorg

Optredens binnen verpleeghuizen en zorginstellingen vragen vaak om flexibiliteit en aanpassingsvermogen en vooral ervaring van de artiest. Het publiek aanvoelen en het ter plekke aanpassen van presentatie en repertoire, iets waar veel artiesten niet bij stil staan omdat ze gewoon een vaste lijst met liedjes brengen.

Hugo Franks heeft veel ervaring. Naast zijn optredens ondersteund hij muzikaal trainingen in de vorm van improvisatietheater aan mantelzorgers en zorgprofessionals. Als geen ander weet hij dus wat er speelt bij de cliënten maar ook bij familieleden. Helaas heeft hij in zijn privéleven als mantelzorger het hele traject van dementie meegemaakt. Weinig is hem dus vreemd...


Naast het muzikale plaatje wordt ook de techniek perfect verzorgd. Met een 'op maat' samengestelde installatie kan hij werkelijk op alle manieren de bewoners verblijden met een optreden. Of het nu gaat om een optreden in de huiskamer, recreatieruimte, restaurant op in de tuin. Vrijwel alles kan...!

Muzikant zanger optredens zorg en welzijn, verpleeghuizen, zorginstellingen

✔︎ SENIORENSHOW ALS ZANGER (TAPE-ACT) TE BOEKEN VANAF € 275,00 EX. BTW

✔︎ SPEELTIJD VANAF 1X 60 MIN. TOT 120 MIN.

✔︎ EIGEN PROFESSIONEEL GELUID INBEGREPEN (EN... OP HET JUISTE VOLUME)

✔︎ MIDDAGPROGRAMMA TE BOEKEN VAN MAANDAG T/M VRIJDAG

✔︎ AVONDPROGRAMMA TE BOEKEN VAN MAANDAG T/M DONDERDAG

✔︎ VRIJDAGAVOND, ZATERDAG EN ZONDAG OP AANVRAAG
✔︎ OOK TE BOEKEN VOOR (THEMA) DINERS MET KEYBOARD OF PIANO

✔︎ SFEERVOL KERSTPROGRAMMA IN DE KERSTPERIODEheeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?