PIANO-ENTERTAINER - pianist zanger de beste live muziek voor elk feest of evenement

Hugo Franks (piano-entertainer) uit Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar een pianist of een piano-entertainer die iedereen op de vloer krijgt of juist naar een pianist die sfeervolle achtergrondmuziek speelt tijdens uw diner of receptie; Hugo Franks is van alle markten thuis. Als piano-entertainer en zanger is Hugo Franks al jaren succesvol in het (inter)nationale entertainmentcircuit. Hij is met zijn prachtige witte mini vleugel een graag geziene gast op zowel privé- als zakelijke party's, beurzen en evenementen. Deze act is bijzonder geschikt voor cocktail- en wijnbars, bedrijfs- winkelopeningen, casino's, hotels, vakantieparken, cruiseschepen en de (luxe) horeca.

MET EIGEN VLEUGEL

Van achter zijn prachtige stijlvolle, chique witte 'mini' vleugel entertaint Hugo zijn publiek. Door de compacte afmetingen kan deze vleugel overal geplaatst worden. De eye-catcher op uw party of evenement! Dankzij de digitale technologie en modernste features klinkt dit instrument, met piano in de hoofdrol, als een volledige band. Zo staat deze one-man pianoshow garant voor muzikaal entertainment van de bovenste plank!


DE JUISTE LIVE MUZIEK VOOR ELK EVENT

Hugo Franks PianoShow is verassend veelzijdig en daardoor geschikt voor elk denkbaar feest of evenement. Of het nu gaat om een feest, bruiloft, receptie, verjaardag, huwelijksfeest of een zakelijk of business-event zoals productpresentaties of promotionele activiteiten: Hugo Franks PianoShow verzorgt de juiste muzikale omlijsting. Hugo is als piano-entertainer ook een graag geziene gast tijdens galadiners, congressen en beurzen. 


PIANO ENTERTAINER HUGO FRANKS ALL-IN

  • Te boeken vanaf 2x 45 minuten 
  • Geluid tot ca. 200 pers.
  • Wit hoogglans Dutchgrand vleugel

UIT TE BREIDEN MET

  • 3x of 4x 45 minuten
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's (achtergronddoek)
pianist, piano, entertainer, hugo franks, rotterdam


hugo franks, live muziek

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Elk feest is uniek. De prijs hangt af van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u een messcherpe offerte? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we graag onze mogelijkheden, met uw wensen als uitgangspunt. Want daar houden wij graag rekening mee, het is tenslotte uw  feest! 


U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt een passend voorstel. Transparant en all-in. Zonder verrassingen achteraf. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis!

Liever persoonlijk contact? 
Neem dan contact met ons op via 010-786 49 20 

of met Show en zo (onze boekingspartner010-435 08 65


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL