PIANOSHOW - PIANIST PIANO-ENTERTAINER HUGO FRANKS

Pianoshow met piano-entertainer Hugo Franks. Een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Hugo Franks is inmiddels een begrip onder de entertainers en geniet hij een grote bekendheid in het (inter)nationale evenementen circuit. Hugo brengt met zijn bijna 'magische' piano een breed repertoire. Van Sinatra naar de sixties en seventies, van vetste disco krakers tot swingende rock 'n roll en van country tot de lekkerste Nederlandstalige hits van toen en nu.
Menig optreden start met een chique Jazzy touch maar eindigt in het feest der herkenning. Niet voor niets is de populariteit van deze act in een recordtempo aan het toenemen. Dames en heren, Ladies and Gentleman, Mesdames et Messieurs, meine Damen und Herren: Welkom bij Hugo Franks PianoShow! 

SOLO PIANIST

Hugo Franks is uw piano-entertainer en zanger. Niet alleen maar piano want deze 'one-man-piano-show' klinkt als een volledige band! Door de kleine en compacte opbouwmogelijkheden is deze pianoshow ook geschikt voor kleine evenementen of kleine groepen. Hugo Franks PianoShow is altijd incl. een witte mini vleugel-piano.


UW EVENEMENT VRAAGT OM DE JUISTE LIVEMUZIEK

Hugo Franks PianoShow is verassend veelzijdig en daardoor geschikt voor elk denkbaar feest of evenement. Of het nu gaat om een feest, bruiloft, receptie, verjaardag, huwelijksfeest of een zakelijk of business-event zoals productpresentaties, beurzen of promotionele activiteiten: Hugo Franks PianoShow verzorgt de juiste muzikale omlijsting.


DJ+PIANIST DE ULTIEME PARTYMACHINE

Natuurlijk zorgt Hugo Franks PianoShow voor een fantastische muzikale invulling van uw party of evenement. Maar als het 'ietsjes meer mag zijn' is het ook mogelijk om uit te breiden met een DJ. Dan heeft u een avondvullend 'non-stop' programma waarbij muzikaal werkelijk alles mogelijk is!

pianoshow, piano, entertainer, pianist, rotterdam, hugo, franks


MEER WETEN OVER HUGO FRANKS PIANOSHOW?

Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL