Hugo Franks, pianoshow, piano entertainer

Pianoshow met piano entertainer Hugo Franks

HUGO FRANKS PianoShow Of u nu op zoek bent naar een piano entertainer die iedereen op de vloer krijgt of juist naar een pianist die sfeervolle achtergrondmuziek speelt tijdens uw diner of receptie; Hugo Franks is van alle markten thuis. Als piano entertainer en zanger is Hugo Franks al jaren succesvol actief als professioneel muzikant, Hij is met zijn prachtige witte mini vleugel een graag geziene gast op zowel privé- als zakelijke evenementen in binnen- en buitenland. Hugo Franks PianoShow is een fantastisch 'All-Inclusive' entertainment concept voor de betere party's en evenementen. 

pianist, pianoshow, hugo franks

Pianist Entertainer

HUGO FRANKS brengt met zijn Sing-A-Long Pianoshow een avond vol energie en gezelligheid. Hij is een pianist, zanger en entertainer in hart en nieren en draait al meer dan 30 jaar mee in het nationale- en internationale evenementen circuit. Zijn prachtige stijlvolle en chique (digitale) mini vleugel of grand piano, beschikt over de modernste features en geeft ook visueel extra cachet aan iedere party.

Zijn allround en herhenbare repertoire is vooral een feest der herkenning voor de 'oudere jongeren' onder ons.  De pianoshow van Hugo Franks staat garant voor een avond vol energie, gezelligheid en een onuitputtelijk repertoire met muziek van de jaren '50 tot de populairste Nederlandstalige meezing en party hits van nu.  Ook met zijn Pianoshow speelt Hugo Franks  altijd in het teken van het evenement. Dat wil zeggen: muzikale entourage voor een intieme achtergrondsfeer of juist duidelijk aanwezig voor een bruisend feest. Daarbij wordt uiteraard de muziekkeuze en het volume volledig afgestemd op de ambiance van uw party.

Hugo Franks streeft altijd naar de perfecte muzikale omlijsting en zet elke feestlocatie op zijn kop wanneer het gaat om een bruisend Sing-And-Dance-A-Long feest. Wanneer de entourage van uw evenement vraagt om rustige, sfeervolle achtergrondmuziek is dit uiteraard ook geen enkel probleem. 
Neem geheel vrijblijvend contact op

HUGO FRANKS Pianoshow is inclusief:

  • te boeken vanaf 3x 45 minuten
  • Wit hoogglans mini vleugel 
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 200 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)

Extra uit te breiden met:

  • 4x 45 minuten
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen

Prijsindicatie:

TE BOEKEN VANAF € 350,00 (excl. BTW)

 

Voor boekingen of informatie:

SHOW en zo

T. +31 (0)10-435 08 65

E. stuur een e-mail

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)6-28 47 16 13
E. stuur een e-mail

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.