De Sing-A-Long Pianoshow is een party pianoshow ondersteund door custom-made orkestbanden waarbij de piano en zang ontbreken. Deze worden live gezongen en gespeeld waardoor de "live" ervaring optimaal is. Een volledige live-band, voor de prijs van een solo muzikant! Compleet met een chique mini grandpiano, professioneel licht en geluid, tijdloos repertoire en een weergaloze presentatie. De pianoshow van Hugo Franks is een fantastisch 'All-Inclusive' entertainment concept voor de betere party's en evenementen. 

pianist, pianoshow, hugo franks

HUGO FRANKS brengt met zijn Sing-A-Long Pianoshow een avond vol energie en gezelligheid. Hij is een pianist, zanger en entertainer in hart en nieren en draait al meer dan 30 jaar mee in het nationale- en internationale evenementen circuit. Zijn prachtige stijlvolle en chique (digitale) mini vleugel of grand piano, beschikt over de modernste features en geeft ook visueel extra cachet aan iedere party.

Zijn allround en herhenbare repertoire is vooral een feest der herkenning voor de 'oudere jongeren' onder ons.  De pianoshow van Hugo Franks staat garant voor een avond vol energie, gezelligheid en een onuitputtelijk repertoire met muziek van de jaren '50 tot de populairste Nederlandstalige meezing en party hits van nu.  Ook met zijn Pianoshow speelt Hugo Franks  altijd in het teken van het evenement. Dat wil zeggen: muzikale entourage voor een intieme achtergrondsfeer of juist duidelijk aanwezig voor een bruisend feest. Daarbij wordt uiteraard de muziekkeuze en het volume volledig afgestemd op de ambiance van uw party.

Hugo Franks streeft altijd naar de perfecte muzikale omlijsting en zet elke feestlocatie op zijn kop wanneer het gaat om een bruisend Sing-And-Dance-A-Long feest. Wanneer de entourage van uw evenement vraagt om rustige, sfeervolle achtergrondmuziek is dit uiteraard ook geen enkel probleem. 


H U G O   F R A N K S   Pianoshow is inclusief:

  • 3x 45 minuten Hugo Franks (solo) live entertainer, piano, keyboards, vocals
  • Elegante, compacte mini Grandpiano
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 150 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)
  • Reiskosten binnen Zuid Holland.

Extra uit te breiden met:

  • Motiondrape backdrop met tri-color led's
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 150 pers. of buitenevenementen

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.