Seniorenshow optreden voor ouderen

Hugo Franks presenteert de muzikaalste seniorenshow van Nederland! Speciaal voor ouderen en senioren brengt Hugo een prachtig en speciaal voor deze doelgroep afgestemd programma waarin deze muzikale ras-entertainer zijn publiek mee terug neemt naar 'de goede oude tijd'. Met liedjes van toen en nu want de tijd van 'Het karretje wat op de zandweg reed' is wel passé. De huidige generatie ouderen hebben bewust de tijd van de twist en rock 'n roll meegemaakt... Dus zit er ook een vleugje pit in het programma! Met een flinke dosis enthousiasme, passie en respect voor zijn publiek brengt Hugo een muzikaal spektakel vol herkenning en gezelligheid. Lekker meezingen met de bekende Hollandse-hits, misschien zelfs een dansje wagen of een polonaise... het kan allemaal! Het feestje wordt afgewisseld met mooie luisterliedjes die prachtige en soms zelfs emotionele herinneringen zullen oproepen. Keer op keer weet Hugo zijn publiek te raken en zijn de reacties na afloop meer dan lovend. Hugo heeft géén vaste setlijst, maar speelt in op zijn publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte. Dat maakt deze seniorenshow anders dan alle anderen!

 

Deze shows worden voorzien van voortreffelijk en professioneel (eigen) geluid als vanzelfsprekend op het juiste volume. Een extra geluidsman is niet nodig, Hugo heeft alles zelf in de hand. Dat spaart bovendien ook nog eens extra kosten. Hugo Franks, de specialist in muziek voor ouderen en senioren, weet vanuit eigen ervaring hoe enorm de bewoners van zorginstellingen genieten van muziek. Hij draagt de zorg een warm hart toe en hanteert hiervoor een aantrekkelijke gage waardoor een optreden van Hugo Franks altijd binnen uw budget past. 

Natuurlijk staan wij altijd open voor een voorstel om voor uw organisatie, tegen een aantrekkelijke korting, boekingen te verdelen over meerdere locaties. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

 

Heeft u een vraag over de seniorenshows of over een optreden voor ouderen of senioren? Wilt u een boeking of een optie plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier.

seniorenshow, hugo franks

Video impressie live optreden:Seniorenshow Hugo Franks

  • Seniorenshow als zanger (tape-act) Vanaf 1x 30 of 1x 60 minuten*¬†*speeltijd is in overleg aan te passen
  • Seniorenshow met keyboard en zang (90 minuten*)¬†onderbroken door een¬†korte pauze.¬†*speeltijd is in overleg aan te passen
  • Pauze wordt voorzien van gezellige achtergrondmuziek
  • Eigen professioneel geluid, op aangenaam volume!
  • Gratis¬†promotie flyer (digitaal in PDF)

Boekingsmogelijkheden:

  • Maandag t/m donderdag middag en avond.
  • Vrijdag t/m zondag uitsluitend op aanvraag.
  • Feestdagen op aanvraag (boek ruim op tijd!).
  • Te boeken in heel Nederland.

De seniorenshows van Hugo Franks zijn o.a. geschikt voor:

Zorginstellingen, zorghotels, verpleeghuizen, woon- en zorgcentra, 55+ woongemeenschappen, seniorenflats
(mini) huiskamer concerten, jubilaris, verjaardagen, (thema) diners, seniorenverenigingen

soci√ęteiten, wijk- en buurtcentra,¬†seniorenreizen, dagtochten, boottochten

Zonnebloem, ANBO, KBO enz. enz.
Ook voor uw meezing programma, dansmiddag, feestdag

verjaardagmiddag, poffertjes-, pannenkoeken-, oliebollenmiddag en... noem maar op!
Aangepast sfeervol kerstprogramma in de kerstperiode


Heeft u een vraag?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer |¬†brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos¬†feel-good¬†repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor¬†‚Äėmuziek met stijl en kwaliteit‚Äô.