Seniorenshow - optredens seniorenverenigingen, wijkcentrum, zorgcentrum

De muzikaalste seniorenshow van Nederland...!

Hugo Franks presenteert de muzikaalste seniorenshow van Nederland! Voor ouderen, senioren en zorginstellingen brengt Hugo een prachtig optreden met een speciaal voor deze doelgroep afgestemd programma. Ook is zijn seniorenshow uitermate geschikt voor een optreden in een wijkcentrum of tijdens vakantieweek, dagtochten, boottochten etc. Hij neemt zijn publiek mee op een muzikale reis met herkenbare en soms vergeten pareltjes uit vooral het Nederlandse- en Engelstalige repertoire. Met liedjes van toen en nu want de tijd van 'Het karretje wat op de zandweg reed' is wel passé. De huidige generatie ouderen hebben bewust de periode van de twist en rock 'n roll meegemaakt, dus zit er ook een vleugje pit in het programma. Met een flinke dosis enthousiasme, passie en respect voor zijn publiek brengt ras-artiest Hugo Franks een muzikaal spektakel vol herkenning, herinneringen en gezelligheid. Lekker meezingen met de bekende Hollandse-hits, misschien zelfs een dansje wagen of een polonaise lopen... het kan allemaal! Het feestje wordt afgewisseld met mooie luisterliedjes die prachtige en soms zelfs emotionele herinneringen zullen oproepen.

 

Keer op keer weet Hugo Franks zijn publiek te raken en zijn de reacties na afloop meer dan lovend. Hugo heeft géén vaste setlijst, maar speelt in op zijn publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Dat maakt de seniorenshow van Hugo Franks anders dan alle anderen.

De MUZIKAALSTE SENIORENSHOW van Nederland!

Video: live registratie Jaap van Didden


Zorgeloos optreden voor ouderen en senioren

Het programma wordt voorzien van voortreffelijk en professioneel (eigen) geluid als vanzelfsprekend op het juiste volume. Een extra geluidsman is niet nodig, Hugo heeft alles zelf in de hand. Dat spaart bovendien ook nog eens extra kosten. Hugo Franks, de specialist in muziek voor ouderen en senioren, weet vanuit eigen ervaring hoe enorm de bewoners van zorginstellingen genieten van muziek. Hij draagt de zorg een warm hart toe en hanteert voor budget gebonden (zorg)instellingen een aantrekkelijke gage waardoor een optreden van Hugo Franks altijd binnen uw budget past. 

 

LET OP! Tenzij anders vermeld of overeengekomen wordt de seniorenshow (als ochtend of middagprogramma) uitgevoerd als tape-act (zanger), dus niet met keyboard of piano. Indien gewenst kan het programma hiermee aangepast worden op aanvraag.

informatie over Seniorenshow

✔︎ SENIORENSHOW ALS ZANGER (TAPE-ACT) TE BOEKEN VANAF € 275,00 EX. BTW

✔︎ SPEELTIJD VANAF 1X 60 MIN. TOT 120 MIN.

✔︎ EIGEN PROFESSIONEEL GELUID INBEGREPEN (EN... OP HET JUISTE VOLUME)

✔︎ MIDDAGPROGRAMMA TE BOEKEN VAN MAANDAG T/M VRIJDAG

✔︎ AVONDPROGRAMMA TE BOEKEN VAN MAANDAG T/M DONDERDAG

✔︎ VRIJDAGAVOND, ZATERDAG EN ZONDAG OP AANVRAAG
✔︎ OOK TE BOEKEN VOOR (THEMA) DINERS MET KEYBOARD OF PIANO

✔︎ SFEERVOL KERSTPROGRAMMA IN DE KERSTPERIODE

Seniorenshow - optredens seniorenverenigingen, wijkcentrum, zorgcentrum

DIT OPTREDEN IS O.A. GESCHIKT VOOR:

Zorginstellingen, zorghotels, verpleeghuizen, woon- en zorgcentra, 55+ woongemeenschappen, seniorenflats
(mini) huiskamer concerten, jubilaris, verjaardagen, (thema) diners, seniorenverenigingen, sociëteiten, wijk- en buurtcentra, seniorenreizen, dagtochten, boottochten Zonnebloem, ANBO, KBO enz. enz.
Ook voor uw meezing programma, dansmiddag, feestdag,verjaardagmiddag, poffertjes-, pannenkoeken-, oliebollenmiddag en.... noem maar op!
Aangepast sfeervol kerstprogramma in de kerstperiode


HEEFT U EEN VRAAG?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?