seniorenshow 'oud van jaren, jong van hart'

HUGO FRANKS presenteert met zijn seniorenshow 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart' een gezellig muzikaal entertainmentprogramma voor ouderen en senioren. Mooie Nederlands- en Engelstalige luisterliedjes afgewisseld met oer-Hollandse meezingers. Maar ook onvergetelijke evergreens en natuurlijk een gezellige polonaise zijn enkele ingrediënten van deze seniorenshow. Liedjes uit de 'goeie-ouwe-tijd' die iedereen nog (her)kent maar die in deze tijd vergeten zijn. Hugo Franks laat ze weer herleven in deze gezellige muzikale show. 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart' is voor iedereen het feest der herkenning!

Hugo Franks, logo, seniorenshow, oud van jaren jong van hart
senioren, ouderen, muziek, zanger, hugo franks, rotterdam

Een seniorenshow waarin zanger en entertainer Hugo Franks zijn publiek trakteert op herkenbare Nederlandstalige hits, vergeten evergreens en prachtige luisterliedjes. Het feest der herkenning, want wie kent niet de onvergetelijke songs van Engelbert Humperdinck, Dean Martin of lekkere Rock 'n Roll van Elvis...? Maar ook de Hollandse gezelligheid met liedjes van Johnny Hoes, Frans Bauer, André van Duin en vele, vele anderen. Een afwisselende en veelzijdige entertainmentshow met de muziek 'uit de goede oude tijd', waarvan iedereen zal genieten. Het ene moment raakt hij zijn publiek met kleine en intieme liedjes, het andere moment kan iedereen uitbundig meezingen of een polonaise lopen. Dat is de kracht van deze show. Veelzijdig, verrassend en afwisselend dat is de seniorenshow 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart'. 

 

De seniorenshow 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart' is o.a. geschikt voor:

- Verzorgings- en verpleeghuizen en Zorgcentra

- Ouderen- en seniorenmiddagen

- Wijk en buurtcentra

- 55+ woongemeenschappen, serviceflats en 55+ beurzen

- Activiteitencentra

- Theaters

- Dag- of boottochten

- Senioren- Ouderenmiddagen


Oud van jaren, Jong van hart seniorenshow is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 200 pers.
  • 1,5 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Seniorenprogramma's zijn te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen uitsluitend op aanvraag.


Laat Van U Horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!