HUGO FRANKS presenteert met zijn seniorenshow 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart' een gezellig muzikaal entertainmentprogramma voor ouderen en senioren. Mooie Nederlands- en Engelstalige luisterliedjes afgewisseld met oer-Hollandse meezingers. Maar ook onvergetelijke evergreens en natuurlijk een gezellige polonaise zijn enkele ingrediënten van deze seniorenshow. Liedjes uit de 'goeie-ouwe-tijd' die iedereen nog (her)kent maar die in deze tijd vergeten zijn. Hugo Franks laat ze weer herleven in deze gezellige muzikale show. 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart' is voor iedereen het feest der herkenning!

Hugo Franks, logo, seniorenshow, oud van jaren jong van hart
senioren, ouderen, muziek, zanger, hugo franks, rotterdam

Een seniorenshow waarin zanger en entertainer Hugo Franks zijn publiek trakteert op herkenbare Nederlandstalige hits, vergeten evergreens en prachtige luisterliedjes. Het feest der herkenning, want wie kent niet de onvergetelijke songs van Engelbert Humperdinck, Dean Martin of lekkere Rock 'n Roll van Elvis...? Maar ook de Hollandse gezelligheid met liedjes van Johnny Hoes, Frans Bauer, André van Duin en vele, vele anderen. Een afwisselende en veelzijdige entertainmentshow met de muziek 'uit de goede oude tijd', waarvan iedereen zal genieten. Het ene moment raakt hij zijn publiek met kleine en intieme liedjes, het andere moment kan iedereen uitbundig meezingen of een polonaise lopen. Dat is de kracht van deze show. Veelzijdig, verrassend en afwisselend dat is de seniorenshow 'Oud Van Jaren, Jong Van Hart'. 

 

De seniorenshow Oud Van Jaren, Jong Van Hart is o.a. geschikt voor:

- Verzorgings- en verpleeghuizen en Zorgcentra

- Ouderen- en seniorenmiddagen

- Wijk en buurtcentra

- 55+ woongemeenschappen, serviceflats en 55+ beurzen

- Activiteitencentra

- Theaters

- Dag- of boottochten


Oud Van Jaren, Jong Van Hart seniorenshow is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 150 pers.
  • 1,5 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Reiskosten binnen Zuid Holland.
    Seniorenprogramma's zijn te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen uitsluitend op aanvraag.

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.