'RONDJE HOLLANDS' staat garant voor gezelligheid, interactie, meezingen en vooral veel gezelligheid. In een oer-Hollands showprogramma nemen onze ras-entertainers u mee op een rondje door de Nederlandse muziek. Van liedjes van toen tot gezellige meezingers, van polonaise tot de mooiste luisterliedjes... en dat allemaal in onze moerstaal! Van een 2 uur durende show tot een avondvullende dinnershow: Rondje Hollands kan aangepast worden aan uw wensen. Het is tijd voor gezelligheid, het is tijd voor RONDJE HOLLANDS!

Rondje Hollands, Hollandse show, Muziek van eigen bodem, Nederlandstalige Muziek

HET IS TIJD VOOR RONDJE HOLLANDS!

Arthuro en Hugo, beide zeer ervaren zangers en entertainers, trekken nu met hun vrolijke interactieve show 'RONDJE HOLLANDS' het land door. Samen met hun publiek zingen zij de dagelijkse beslommeringen eens lekker van zich af. Deze ras-entertainers brengen een oer-Hollandse show met de leukste liedjes, humor en interactie met leuke spel momentjes. Rondje Hollands is absoluut de leukste en gezelligste 'Hollandse-Liedjes-Show' van dit moment. Het feest der herkenning voor jong en oud! Natuurlijk met een aangepaste presentatie in Hollandse stijl en op een prettig volume... (maar dat spreekt voor zich). Voor een betaalbare prijs bieden wij een stuk top-entertainment waarover nog lang nagepraat zal worden.
Het is tijd voor ouderwetse gezelligheid en om de sores aan de kant te zetten... Het is tijd voor 'RONDJE HOLLANDS'!

 

RONDJE HOLLANDS is o.a. geschikt voor:

- Buurtverenigingen en wijkcentra

- Verzorgingshuizen

- Woon- en zorgcentra

- Serviceflats en 55+ woongemeenschappen

- Theaters

- Partyschepen 

- Hollandse Themadag(en)

- Hollandse evenementen

- Haringparty's

- Markten - Braderieën - Beurzen

 

TIPS: Combineer Rondje Hollands met uw pannenkoeken- of poffertjesmiddag, een Hollandse Bingo, NK zaklopen, bitterballen proeverij of wat dan ook...

 

 


RONDJE HOLLANDS is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 150 pers.
  • 1,5 a 2 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Passend decor, oranje attributen voor het publiek (in bruikleen)
  • Reiskosten binnen Zuid Holland.
    RONDJE HOLLANDS is te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen op aanvraag.

Extra uit te breiden met:

  • Extra set (totaal 3x 45 minuten) tot een avondvullend programma
  • Uit te breiden met een DJ, afwisselend in de pauzes en eventuele afterparty

Promovideo "RONDJE HOLLANDS"


MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.