SENIORENSHOWS - optredens voor ouderen en senioren

De seniorenshows van zanger & entertainer Hugo Franks staan garant voor een heerlijke muzikale middag of avond. Deze shows staan in het teken van 'Het feest der herkenning'. Lekker meezingen met de gezelligste Hollandse hits, misschien zelfs een dansje wagen of een polonaise lopen... Of dierbare herinneringen ophalen met onvergetelijke golden-oldies en evergreens. Het feestje wordt afgewisseld met mooie luisterliedjes die prachtige en soms zelfs emotionele herinneringen zullen oproepen bij zijn publiek. De seniorenshows van Hugo hebben géén vaste speellijst. Daardoor kan hij inspelen op zijn publiek, het grote succes van zijn shows! Niet voor niets genieten de shows van Hugo Franks een in razendsnel tempo toenemende populariteit binnen de zorginstellingen in het hele land. Natuurlijk zijn de seniorenshows voorzien van voortreffelijk geluid (op het juiste volume) en een zeer betaalbare prijs!


SENIORENSHOW 'EEN RONDJE GEZELLIGHEID'

Een prachtig muzikaal programma waarbij Hugo Franks als zanger (met orkestband) liedjes brengt waarbij gezelligheid en genieten centraal staan. 


SENIOREN PIANOSHOW

Uniek in Nederland! Dit is de enige pianoshow in Nederland die geheel afgestemd is op ouderen. Met zijn 'magische' piano zal Hugo zijn publiek muzikaal weten te verrassen...! 


KOFFIE CONCERT

Met een jazzy-touch brengt Hugo Franks de fijnste easy-listening nummers van Frank Sinatra, Dean Martin en Engelbert, Perry Como, Tony Bennett e.v.a. De muziek die iedereen kent uit de 40-er tot eind 60-er jaren. 


MUZIEK DINNER SHOW

Sfeer, gezelligheid en genieten! Dat zijn enkele ingrediënten voor live muziek tijdens een diner. Veel zorginstellingen verzorgen regelmatig een speciaal diner, maak dit moment bijzonder met passende live muziek! 


HUISKAMER MINI CONCERT

Hugo Franks kan ook op afdelingen of in huiskamers een mini-concert verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!


RONDJE HOLLANDS SHOW

Neem 2 ras-entertainer, de gezelligste Hollandse liedjes en het geheel aangekleed in een Hollands decor; dat is dé gezelligste seniorenshow van dit moment: "RONDJE HOLLANDS" 


seniorenshows, muziek, hugo franks, rotterdam

VIDEO IMPRESSIE UIT DE SENIORENSHOW "EEN RONDJE GEZELLIGHEID" EN "RONDJE HOLLANDS"artiest, ouderen, senioren, Rotterdam

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Muziek voor senioren en ouderen... Niet iedereen kan dit op de juiste wijze invullen. Getuige de vele (terugkerende) boekingen is Hugo Franks een ware specialist als het gaat om het verzorgen van een gezellig optreden voor deze doelgroep. Na ieder optreden ontvangt hij mooie en hartverwarmende reacties van zijn publiek. Hugo brengt vaak bij (eenzame) ouderen maar ook bij dementerende bewoners van zorgcentra, weer een lach op hun gezicht. De mensen laten genieten en het brengen van een stukje gezelligheid, dát is zijn missie! 

Wilt u ook een optreden organiseren? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Hugo draagt de ouderen en de zorg een warm hart toe en hanteert speciaal voor deze doelgroep een aangepaste gage.

 

U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt een passend voorstel. Transparant en all-in. Zonder verrassingen achteraf. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis!

 

Liever persoonlijk contact? 
Neem dan contact met ons op via 010-786 49 20 


IS DEZE INFORMATIE VOOR U INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL