SENIORENSHOWS - Het feest der herkenning!

De seniorenshows van zanger & entertainer Hugo Franks staan garant voor een heerlijke muzikale middag of avond. Deze shows staan in het teken van 'Het feest der herkenning'. Lekker meezingen met de gezelligste Hollandse hits, herinneringen ophalen met onvergetelijke 'golden-oldies', afgewisseld met mooie luisterliedjes die prachtige en soms zelfs emotionele herinneringen zullen oproepen bij zijn publiek. De seniorenshows van Hugo hebben géén vaste speellijst. Daardoor kan hij inspelen op zijn publiek. Dat maakt de seniorenshows van Hugo anders dan anders!

SENIORENSHOW 'EEN RONDJE GEZELLIGHEID'

Een prachtig muzikaal programma waarbij Hugo Franks als zanger (met orkestband) liedjes brengt waarbij gezelligheid en genieten centraal staan. 


SENIOREN PIANOSHOW

Uniek in Nederland! Dit is de enige pianoshow in Nederland die geheel afgestemd is op ouderen. Met zijn 'magische' piano zal Hugo zijn publiek muzikaal weten te verassen! 


KOFFIE CONCERT

Met een jazzy-touch brengt Hugo Franks de fijnste easy-listening nummers van Frank Sinatra, Dean Martin en Engelbert, Perry Como, Tony Bennett e.v.a. De muziek die iedereen kent uit de 40-er tot eind 60-er jaren. 


MUZIEK DINNER SHOW

Sfeer, gezelligheid en genieten! Dat zijn enkele ingrediënten voor live muziek tijdens een diner. Veel zorginstellingen verzorgen regelmatig een speciaal diner, maak dit moment bijzonder met passende live muziek! 


HUISKAMER MINI CONCERT

Hugo Franks kan ook op afdelingen of in huiskamers een mini-concert verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!


RONDJE HOLLANDS SHOW

Neem 2 ras-entertainer, de gezelligste Hollandse liedjes en het geheel aangekleed in een Hollands decor; dat is dé gezelligste seniorenshow van dit moment: "RONDJE HOLLANDS" 

seniorenshows, muziek, artiest, zanger, hugo, franks, rotterdam


VIDEO IMPRESSIE UIT DE SENIORENSHOW "EEN RONDJE GEZELLIGHEID" EN "RONDJE HOLLANDS"


IS DEZE INFORMATIE VOOR U INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

T. +31 (0)6-284 716 13

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL