'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' de titel van dit senioren muziekprogramma zegt het al: Hugo Franks neemt u mee terug in de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Met een Rotterdams accentje, dat wel natuurlijk...! De tijd van Jaap Valkhoff en zijn welbekende Oase bar, maar ook de tijd van Simon Stokvis, Jaap en Nel Kooiman wie kent ze niet?  Met een grote knipoog naar de Rotterdamse jaren '60 neemt Hugo Franks zijn publiek mee terug naar die goeie ouwe tijd. 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' is een gezellig muzikaal entertainmentprogramma voor ouderen (ook als ie niet uit Rotterdam komt trouwens... Hijs fijn!) 

Hugo Franks, logo, seniorenshow, toen geluk nog heel gewoon was

Dat Hugo Franks een geboren en getogen Rotterdammer is zult u weten ook! In het gezellige muzikale programma 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' brengt Hugo Franks liedjes uit "zijn" stad: Rotterdam. Naast de bekende en gezellige meezingers als 'Japie De Portier', 'Diep In Mijn Hart', 'Dat Kan Alleen In Rotterdam' e.v.a. brengt hij ook mooie luisterliedjes, zoals het door Kees Korbijn geschreven 'Heimwee Naar 't Oude Rotterdam' en 'Ik Mis De Stad Van Toen' een prachtige tekst geschreven door Gerard Cox. 

Wanneer u denkt dat het een puur Rotterdams programma is dan heeft u het mis. Het zal voor iedereen een complete verrassing zijn wanneer Hugo Franks in de show een hele andere kant op gaat. Hoewel... ook hier blijkt er toch weer een link te zijn met de havenstad. 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was': een programma zoals de échte Rotterdammer: recht door zee, met een tikkie brutale humor maar vol emotie en gevoel.   


MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.