Seniorenshow 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was'

'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' de titel van dit senioren muziekprogramma zegt het al: Hugo Franks neemt u mee terug in de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Met een Rotterdams accentje, dat wel natuurlijk...! De tijd van Jaap Valkhoff en zijn welbekende Oase bar, maar ook de tijd van Simon Stokvis, Jaap en Nel Kooiman wie kent ze niet?  Met een grote knipoog naar de Rotterdamse jaren '60 neemt Hugo Franks zijn publiek mee terug naar die goeie ouwe tijd. 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' is een gezellig muzikaal entertainmentprogramma voor ouderen (ook als ie niet uit Rotterdam komt trouwens... Hijs fijn!) 

Hugo Franks, logo, seniorenshow, toen geluk nog heel gewoon was
seniorenshow, hugo franks, rotterdamse zanger

Dat Hugo Franks een geboren en getogen Rotterdammer is zult u weten ook! In het gezellige muzikale programma 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' brengt Hugo Franks liedjes uit "zijn" stad: Rotterdam. Naast de bekende en gezellige meezingers als 'Japie De Portier', 'Diep In Mijn Hart', 'Dat Kan Alleen In Rotterdam' e.v.a. brengt hij ook mooie luisterliedjes, zoals het door Kees Korbijn geschreven 'Heimwee Naar 't Oude Rotterdam' en 'Ik Mis De Stad Van Toen' een prachtige tekst geschreven door Gerard Cox. 

Wanneer u denkt dat het een puur Rotterdams programma is dan heeft u het mis. Het zal voor iedereen een complete verrassing zijn wanneer Hugo Franks in de show een hele andere kant op gaat. Hoewel... ook hier blijkt er toch weer een link te zijn met de havenstad. 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was': een programma zoals de échte Rotterdammer: recht door zee, met een tikkie brutale humor maar vol emotie en gevoel.   

 

De seniorenshow 'Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was' is o.a. geschikt voor:

- Thema Rotterdam

- Verzorgings- en verpleeghuizen en Zorgcentra

- Ouderen- en seniorenmiddagen

- Wijk en buurtcentra

- 55+ woongemeenschappen, serviceflats en 55+ beurzen

- Activiteitencentra

- Theaters

- Dag- of boottochten, rondvaarten

- Senioren- Ouderenmiddagen


Toen Geluk Nog Heel Gewoon Was seniorenshow is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 200 pers.
  • 1,5 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Seniorenprogramma's zijn te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen uitsluitend op aanvraag.


Laat Van U Horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!